Durukan Şekerleme Ne Zaman İşlem Görecek? Kaç Lot Verir

durukan-sekerleme-ne-zaman-islem-gorecek.jpg

Durukan Şekerleme Sanayi ve Ticaret A.Ş., 11-12 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği halka arz ile yatırımcıların dikkatini çekiyor. SPK bülteni tarafından onaylanan bu halka arz, şirketin Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlaması için önemli bir adım. Halka arz sırasında yatırımcılar şirketin hisse senetlerine talep göstererek, gelecek potansiyelinden faydalanma fırsatı yakalıyor. Halka arzda belirlenen hisse fiyatı 17,00 TL olarak açıklandı. Ayrıca fiyat yatırımcıların gözünde önemli bir fırsat sunarken, şirketin büyüme hedefleri doğrultusunda destek sağlıyor. 42,500,000 lot payın eşit dağıtım yöntemiyle yatırımcılara sunulması geniş bir yatırımcı kitlesinin bu fırsattan yararlanmasına olanak tanıyor.

Durukan Şekerleme Ne Zaman İşlem Görecek Kaç Lot Verir

Durukan Şekerleme borsa işlem tarihi ne zaman? Şirketin halka arz sonrası Borsa İstanbul’da ne zaman işlem göreceği ve kaç lot verileceği merak ediliyor. Bu noktada, yatırımcıların sabırsızlıkla beklediği bilgiler şirketin halka arz sürecinin başarılı şekilde tamamlanmasının ardından netlik kazanacak.

Halka arzın ardından Durukan Şekerleme BİST kodu DURKN ile işlem görmeye başlamasıyla birlikte, yatırımcılar için yeni bir dönem başlayacak. Şirketin büyüme stratejileri ve pazardaki konumu borsa performansı açısından büyük önem taşıyor. Yatırımcılar, bu sürecin sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyor. Ayrıca şirketin gelecekteki başarısı için umutlu olduğunu görüyoruz.

Durukan Şekerleme 32.500.000 TL nominal değerli pay ile, ortak satışı yoluyla 10.000.000 TL nominal değerindeki payların tamamını satmayı başarıyor. Bu işlem toplamda 722.500.000 TL’lik bir halka arz büyüklüğü ile sonuçlandı. Bu rakam Durukan Şekerleme’nin piyasalardaki yerini sağlamlaştırıyor.

Halka arz sonuçları doğrultusunda, 42.500.000 TL nominal değerli paylar 689.338 yatırımcıya satıldı. Bu rakam şirketin geniş bir yatırımcı tabanına ulaştığını gösteriyor. Talep toplama aşamasında bireysel katılımcı sayısının bu kadar yüksek olması yatırımcıların şirkete olan güvenini de ortaya koyuyor. Ortalama pay dağıtımının 61 lot olarak gerçekleşiyor.

Yatırımcılar için en önemli soru Durukan Şekerleme borsada ne zaman işlem göreceği. Şirketin DURKN koduyla 17 Eylül Salı gününden itibaren Yıldız Pazar’da işlem görmesi bekleniyor. Bu tarih, birçok yatırımcı için heyecan verici bir başlangıç olacak.

Exit mobile version