Doge Coin Paylaşımları Yapan Elon Musk Gündem Oldu!

dogecoin-fiyati-haziran-ayi-icinde-iyilesecek-mi.jpg

Kripto para dünyasında özellikle de yatırımlarını pek çok duyuma göre yapanların bir kısmı Elon Musk’ın ne denli kripto borsasını idare ettiğini biliyordur. Öyle ki geçtiğimiz dönemlerde çok ufak bir piyasa değerine sahip olan Doge Coin hakkında yaptığı paylaşımlar sayesinde bir anda ivme kazanmış ve coinin çok yüksek miktarlara kadar ulaşmasına öncülük etmişti.

Bu günlerde de kendi sosyal medya adresi Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarla birlikte o günlere bir gönderme niteliğinde atıfta bulunan Musk, Doge Coin için acaba mı? Sorularını akıllara getirmemize sebep oluyor.

Doge Coin Artışa Geçecek mi?

Doge Coin için Elon Musk tarafından yapılan bu paylaşımlar sonrasında tarih acaba yine tekerrür mü ediyor gibi sorular da sosyal medyada sıklıkla sorulan sorular arasında yer alıyor. Bu noktada daha önce sadece birkaç tweet ile bu ölü konumda yer alan kripto parasını yüksek miktarlara kadar çıkmasını sağlamış ve bu sayede yatırımcıların çoğunun yüksek miktarda gelir elde etmesini sağlamıştı.

Daha önceki süreçte ise hükümet Elon Musk için kripto dolandırıcılığı yaptığına dair bir açıklama yapmış ve bu sayede de bir süreliğine de olsa Musk için sosyal medya üzerinde kriptoya yönelik paylaşım yapma konusunda yasaklama getirilmişti.

Elon Musk Neden Paylaşım Yapıyor?

Elon Musk Twitter’ı da satın almasından sonra sosyal medya üzerinde daha serbest ve rahat bir şekilde paylaşım yapılabilmesine olanak tanıyor. Bu sağladığı ayrıcalık ise en çok da kendisine yarıyor gibi duruyor. Özellikle de yaptığı paylaşımlardan dolayı sıklıkla eleştirilen Musk için sosyal medyanın sahibi olmak büyük bir rahatlama sağlıyor.

Musk’ın neden sosyal mecralarda kripto paralar özelinde bu şekilde paylaşımlar yaptığı sorulduğunda ise insanların kripto bazında para kazanmasını istemesine bir sebep şeklinde gösterebiliyoruz. Bu sayede bir nebze de olsa kripto evreni yükselişe geçiyor.

Exit mobile version