Dilruba Kayserilioğlu sokak röportaj videosu ile son günlerde gündeme bomba gibi düşmeye devam ediyor. Sokakta yaptığı röportaj nedeniyle haber gündemini oldukça meşgul eden Kayserilioğlu ile ilgili ne karar çıkacağı dört gözle bekleniyordu. Röportaj esnasında dile getirdikleri merak konusu olan Dilruba Kayserilioğlu’nun verdiği demeçlere hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Dilruba Kayserilioğlu Sokak Röportaj Videosu İzle

Dilruba Kayserilioğlu

Son Dakika.. Narin Güran Cinayetinde Cesedin Çıkarıldığı Fotoğraf Ortaya Çıktı! Son Dakika.. Narin Güran Cinayetinde Cesedin Çıkarıldığı Fotoğraf Ortaya Çıktı!

Hepimizin de bildiği üzere sokak röportajları son günlerde Türkiye’de oldukça yaygınlaşarak büyümeye devam ediyor. Seçim zamanları yaklaştığında hemen hemen her cadde başında karşımıza çıkabilen ve eline miktrofon alan medyacılar, sokaktan çevirdikleri rastgele bir kimseyi soruları sorarak yanıtlar almaya çalışıyorlar. Dilruba Kayserilioğlu sokak röportaj videosu da işte tam olarak bu şekilde ortaya çıkıyor.

Röportaj esnasında söyledikleri ile gündem olan Kayserilioğlu daha sonrasında gözaltına alındı ve hüküm giymesi yönünde karar açıklandı. ‘’Halkın bir bölümünü aşağılamak’’ suçundan suçlanan Kayserilioğlu daha sonra serbest bırakılmıştı. Bu süreç içinde Özgür Özel ve çeşitli siyasetçilerle de bir araya gelen Kayserilioğlu olaydan pek çok kişiden aldığı destekle psikolojik açıdan iyi bir şekilde kurtulmuştu.

İzmir’de yayılarak tüm Türkiye tarafından bilinen bir haber halini alan bu röportaj sonrasında Dilruba Kayserilioğlu röportaj videosu izlemek isteyenler için pek çok platformda yerini alıyor. Bizler de sizler için bu videoyu sansürsüz bir şekilde izleyebilmeniz için haber sitemizde yayınladık.

Son gelişmeler ise Kayserilioğlu için pek de iç açıcı durumda görünmüyor. Dilruba Kayserilioğlu davasında son karar hakim tarafından verildi. Dava içeriğinde hem cumhurbaşkanını aşağılama hem de halkın bir kısmını aşağılamak suçundan yargılanan vatandaş için yaklaşık 7 ay 15 günden oluşan bir hapis cezası konuşuluyor. Cezanın itiraz süreci ile birlikte avukatların ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de devreye girmesi ile Dilruba Kayserilioğlu için beraat etme kararı üzerinde duruluyor.

Dilruba Kayserilioğlu sokak röportaj videosu izle olarak yazdığınızda pek çok sitede bulamayabilirsiniz. Ancak haber sitemizde herhangi bir sansür veya kesinti olmadan videoyu yükledik. Hemen haber içeriğinde bu videoyu rahatlıkla bulabileceksiniz.

Editör: Şahsüver ÇITIR