Dilan Polat’ın Fenomen Arkadaşı Nevra Bilem’e Dolandırıcılık Suçlaması

dilan-polatin-fenomen-arkadasi-nevra-bileme-dolandiricilik-suclamasi1.webp

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamalarıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat’ın ardından, sosyal medya fenomenleri de dolandırıcılık iddialarıyla gündeme gelmeye başladı. Bilem’in mobilya reklamları yaparak müşterilerden aldığı paraları akrabasının hesabına aktardığı iddia ediliyor.

Sosyal Medyanın Tanınmış İsmi Nevra Bilem Suçlanıyor

Fenomen Nevra Bilem, altınları topladığı videoları ve “Gelin Evi” yarışmasıyla tanınan bir isimdir ve 1,5 milyon takipçisi bulunan bir Instagram hesabına sahiptir. Ancak son dönemde Bilem’in, birçok kişiyi dolandırdığına dair suçlamalarla karşı karşıya kaldığı öne sürülüyor.

Bedava Tatil İddiası ile Dolandırma Suçlamaları

Bir mağdur, Bilem’in Instagram hikayesinde “Bedava tatil için butona basıp numaranızı bırakabilirsiniz” şeklinde bir ifade gördüğünü ve bu fırsatı denemek istediğini belirtiyor. Ancak 15 gün sonra, bu butonun bir dolandırıcılık hilesi olduğu ve aslında devre mülk satmaya yönelik olduğu ortaya çıkıyor. Dolandırıldığını düşünen mağdur, “Bu şahıs sadece parasına bakıyor” diyerek suçlamada bulunuyor.

Mobilya Reklamları ve Para Aktarma İddiaları

Başka bir mağdur, Nevra Bilem’in yaptığı mobilya reklamını gördükten sonra söz konusu firmadan sipariş verdiğini ancak ödemenin fenomenin bir akrabasının hesabına aktarıldığını fark ettiğini belirtiyor. Mağduriyetini ifade eden kadın, “Bir firma ile iş yapıyorsanız, ödemenin firmanın hesabına yapılması gerekir. Peki, neden kayınvalidesinin hesabına yatırıyorsunuz bu parayı?” şeklinde tepki gösteriyor.

Şikayetler ve Soruşturma

Nevra Bilem tarafından dolandırıldıklarını öne süren kişiler, fenomeni karakola şikayet etmek için başvuruda bulundular. İddialar üzerine Bilem hakkında başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Exit mobile version