USD34,29
EURO36,96
GBP44,34
BIST8.714,69
GR. ALTIN2.995,78
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin Haberleri
  3. Dilan Polat Kimi Tehdit Etti? Hesabı Sorulacak!

Dilan Polat Kimi Tehdit Etti? Hesabı Sorulacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dilan Polat, kardeşi Sıla Doğu’nun serbest bırakılmasının ardından duygusal bir paylaşım yaptı. Instagram hesabından kardeşlerinin sarıldığı bir fotoğrafı paylaşarak “Kimsenin olmasa Can’ın gözyaşlarının hesabını Allah soracak. Kimsenin olmazsa onun yaşadığı korkunun hesabını Allah soracak. Kimsenin olmasa benim çektiğim acının, onu o halde gördüğüm anlarda çektiğim sancının hesabını Allah soracak elbet. Duşa soktum yıkadım her yerini. Üzerine sinen o 1 gündeki kokuyu asla unutmam hiçbir şeyi unutmam. Allah soracak, elbet soracak. Merhametsiz olan kullarına soracak” notunu düştü.

Dilan Polat’ın Kardeşi Sıla Doğu’nun Gözaltından Serbest Bırakılması

2 Ekim 2023 tarihinde, Dilan Polat’ın yıllar önce bir canlı yayında uyuşturucu madde kullanımını itiraf ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan kardeşi Sıla Doğu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu olayın ardından Dilan Polat, duygusal bir açıklama yaparak Allah’a olan inancını vurguladı.

Kardeşin Serbest Bırakılması

Sosyal medya üzerinden canlı yayın yapan Sıla Doğu, geçmişte uyuşturucu madde kullanımını itiraf etti ve bu nedenle gözaltına alındı. Ancak emniyet işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Dilan Polat’ın Duygusal Paylaşımı

Dilan Polat, kardeşi Sıla Doğu’nun serbest bırakılmasının ardından Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Kardeşlerinin birbirine sarıldığı bir fotoğrafı paylaşarak, “Kimsenin olmasa Can’ın gözyaşlarının hesabını Allah soracak. Kimsenin olmazsa onun yaşadığı korkunun hesabını Allah soracak. Kimsenin olmasa benim çektiğim acının, onu o halde gördüğüm anlarda çektiğim sancının hesabını Allah soracak elbet. Duşa soktum yıkadım her yerini. Üzerine sinen o 1 gündeki kokuyu asla unutmam hiçbir şeyi unutmam. Allah soracak, elbet soracak. Merhametsiz olan kullarına soracak” ifadelerini kullandı.

Olayın Gelişimi ve Sıla Doğu’nun Serbest Bırakılması

Sosyal medya üzerinden canlı yayın sırasında uyuşturucu madde kullanımını itiraf etmesi, Sıla Doğu’nun gözaltına alınmasına neden oldu. Bu olay, hızla sosyal medyada gündem haline geldi ve konuyla ilgili bir soruşturma başlatıldı. Sıla Doğu, emniyet tarafından gözaltına alındı ve yapılan işlemlerin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Dilan Polat, bu süreçte duygusal bir paylaşım yaparak inancını dile getirdi.

Dilan Polat Kimi Tehdit Etti? Hesabı Sorulacak!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!