Beşiktaş'ın Yıldızı Aboubakar Süper Lig'in Yeni Adresinde, Hatayspor'a Transfer Bombası! Beşiktaş'ın Yıldızı Aboubakar Süper Lig'in Yeni Adresinde, Hatayspor'a Transfer Bombası!

Mauro İcardi mi Ciro İmmobile mi, Dries Mertens mi Rafa Silva mı? Liglere verilen aranın ardından futbol coşkusu yeniden başlıyor, hem de dev bir maçla. Geçtiğimiz sezon rekor puanla ligi şampiyon tamamlayan Galatasaray, berbat bir sezon geçirmesine rağmen Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayarak taraftarlarının gazını bir nebze de olsa alan Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Peki Galatasaray-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, muhtemel ilk 11'ler neler ve maçın hakemi kim?

Galatasaray-Beşiktaş Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda?

Kupayı üst üste ikinci kez kazanmak isteyen Galatasaray ile sezona ezeli rakibini mağlup ederek kupa ile merhaba demek isteyen Beşiktaş arasında oynanacak müsabaka 3 Ağustos Salı günü saat 20.45'te başlayacak. Atatürk Oimpiyat Stadı'nın ev sahipliği yapacağı mücadele ATV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Şifresiz Canlı Maç İzle

Dev Maçı Atilla Karaoğlan Yönetecek!

3 Ağustos Salı günü saat 20.45 de oynanacak Turkcell Süper Kupa mücadelesinin hakemi Atilla Karaoğlan oldu. Atilla Karaoğlan'ın yardımcılıklarını ise Atilla Bora Özkara ve Volkan Narenç yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mehmet Türkmen olacak.

Galatasaray-Beşiktaş Muhtemel İlk 11'ler Belli Oldu!

Sezona şampiyon kadrosunu koruyarak giren ve eklemeler yapan Galatasaray, Turkcell Süper Kupa mücadelesinde Rafa Silve ve Ciro İmmobile gibi önemli yıldızları kadrosuna katan ezeli rakibi Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. İki takımın muhtemel kadrolarının şu şekilde olması bekleniyor:

Galatasaray

Muslera; Nellson, Abdülkerim, Köhn, Jelert; Torreira, Kerem Demirbay; Barış Alper, Mertens, Ziyech, Icardi

Beşiktaş

Mert Günok; Paulista, Colley, Masuaku, Svensson; Al-Musrati, Gedson; Semih Kılıçsoy, Rafa Silva, Rashica, Immobile

Yeni Transferlerin Forma Giymesi Bekleniyor!

Sezon öncesinde kadro eksiklerini gidermek için transferler yapan iki ekipte yeni transferlerin dev derbide forma giymesi bekleniyor. Galatasaray'ın 11 Milyon Euro ödeyerek kadrosuna kattığı sağ bek Elias Jelert'in mücadeleye ilk 11 başlaması bekleniyor. Öte yandan kadrosuna pekçok önemli isim katan ve transferlere devam etmesi beklenen Beşiktaş'ta yeni isimler Rafa Silva, Gabriel Paulista ve Ciro Immobile'nin sahada olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR