Oukitel WP30 modeliyle kullanıcıların gözdesi olmayı hedeflerken, sunduğu dev bataryası ve ikincil ekranı sayesinde büyük beğeni topladı. Günümüzün hızla gelişen telefon dünyasında rekabet oldukça çetin ancak WP30 gibi modeller rekabette öne çıkmayı başarıyor.

WP30’un en dikkat çeken özelliklerinden biri uzun pil ömrü sağlayan dev bataryası. Telefonunu sık sık şarj etmeyi sevmeyen kullanıcılar için büyük avantaj olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca hızlı şarj desteği sayesinde dev bataryayı kısa sürede doldurmak da mümkün oluyor. Bu nedenle yoğun kullanımlar için biçilmiş kaftan diyebiliriz.

Oukitel WP30 Özellikleri Neler?

Dev Bataryası Ve İkincil Ekranıyla Oukitel Wp30 Ifa'nın Gözdesi!

Özellikle ekstrem koşullara dayanıklı yapısıyla tanınan bu model sahip olduğu 11.000 mAh bataryası ve 120W hızlı şarj desteğiyle dikkat çekiyor. Telefonun yalnızca 15 dakikada yüzde 50 şarj seviyesine ulaşabilmesi, zamandan tasarruf etmeyi sevenler için ciddi avantajdır.

Tasarım açısından da Oukitel WP30 geçtiğimiz yıl tanıtılan WP30 Pro ile bazı benzerlikler taşıyor. Ancak yeni model özellikle arka panelinde yer alan 1.8 inç amoled ikinci ekranıyla farklılaşıyor. Ayrıca 500 nit parlaklığı sayesinde dış mekânda da rahatça kullanılabiliyor.

Kamera performansı da oldukça iddialı. Arka tarafta yer alan 108 megapiksel ana kamera, f/1.9 diyafram açıklığı ile düşük ışıkta bile net ve detaylı fotoğraflar sunuyor. Ayrıca 20 megapiksel gece görüş kamerası ve 5 megapiksellik makro kamera ile kullanıcılarına her türlü çekim senaryosunda yardımcı olmayı hedefliyor. Ön tarafta ise 32 megapiksellik selfie kamerası mevcut.

Radioooo.com - Türkçe (Giriş) Radioooo.com - Türkçe (Giriş)

Oukitel WP30 Donanım Faktörü

Donanım kısmına geldiğimizde WP30’un güçlü MediaTek Dimensity 8050 işlemciyle geldiğini görüyoruz. 12 GB fiziksel RAM + 12 GB sanal RAM ve 512 GB depolama alanı cihazın performansını daha da yukarıya taşıyor. Android 13 işletim sistemiyle kutudan çıkan cihaz, 5G Wi-Fi 6 ve NFC gibi modern bağlantı seçeneklerini de destekliyor. WP30 sağlam yapısının yanı sıra günümüzün teknolojik ihtiyaçlarına da fazlasıyla cevap veriyor gibi görünüyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR