USD34,24
EURO37,63
GBP45,08
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Teknoloji Haberleri
  3. Depolama Alanı Bitti mi? Apple Watch’unuzda Yer Nasıl Açılır?

Depolama Alanı Bitti mi? Apple Watch’unuzda Yer Nasıl Açılır?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

iPhone veya iPad’inizden farklı olarak Apple Watch’unuzda uygulamalar , müzik, podcast’ler ve depolamaya çalışabileceğiniz diğer tüm içerikler için çok fazla alan yoktur. Depolama miktarı saatin sürümüne göre değişir . Apple Watch Ultra, Series 8, 7, 6, 5 ve SE 32 GB alan sunar, ancak Series 4 ve Series 3 GPS + Cellular modelinde yalnızca 16 GB, Series 3 GPS modelinde ise yalnızca 8 GB alana sahip olursunuz. Saatinize ve ne kadar içerik indirdiğinize veya senkronize ettiğinize bağlı olarak, farkına bile varmadan alanınız kolayca azalabilir. Ancak saatiniz, ne kadar boş alana sahip olduğunuz konusunda size ipucu verebilir. Ayrıca belirli uygulamalar ve içerikler tarafından ne kadar alanın kullanıldığını da gösterebilir.

Depolama Alanını Kontrol Edin

Depolama Alanı Bitti Mi

Telefonunuzdaki Watch uygulamasından saatinizdeki kullanılabilir depolama alanını kontrol edin. Uygulamada Saatim > Genel > Hakkında’ya gidin . Birkaç saniye bekleyin; uygulama, cihazdaki şarkıların, fotoğrafların ve harici uygulamaların toplam sayısını gösterecektir. Ayrıca toplam kapasiteyi ve kullanılabilir alan miktarını da göreceksiniz. Kapasiteyi doğrudan Apple Watch’unuzda kontrol etmek için Ayarlar > Genel > Depolama’ya gidin . Depolama bölümü kullanılabilir alan miktarını ve kullanılan alan miktarını görüntüler. Müzik, Podcast’ler ve Fotoğraflar da dahil olmak üzere her uygulamanın ve içerik türünün ne kadar yer kapladığını görmek için ekranı aşağı kaydırın.

Uygulamaları Kaldırın

Artık hangi içeriğin en fazla yer kapladığını bildiğinize göre artık istemediğiniz öğeleri kaldırabilirsiniz. Öncelikle telefonunuzdaki Watch uygulamasını kullanarak uygulamaları silmeye bakalım. Uygulamayı açın ve Apple Watch’ta Yüklendi bölümüne ulaşana kadar Saatim ekranını aşağı kaydırın .  Kaldırmak istediğiniz uygulamanın adına dokunun, ardından Uygulamayı Apple Watch’ta Göster düğmesini kapatın ; uygulama saatten silinecektir. Önceki ekrana döndüğünüzde uygulama artık Kullanılabilir Uygulamalar bölümünde görünür; burada Yükle düğmesine dokunarak istediğiniz zaman saatinize yeniden yükleyebilirsiniz .

Bir uygulamayı doğrudan saatten kaldırmak için, tüm uygulamalarınızın bulunduğu Ana ekranı görmek üzere Digital Crown’a basın. Ana ekran Izgara Görünümündeyse, tümü titremeye başlayana kadar herhangi bir simgeye elinizi hafifçe basılı tutun. Kaldırmak istediğiniz uygulamadaki X düğmesine ve ardından Uygulamayı Sil’e dokunun . Simgelerin titremesini durdurmak için Digital Crown’a tekrar basın.

Depolama Alanı Bitti mi? Apple Watch’unuzda Yer Nasıl Açılır?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!