Yeni sezonda pek çok ünlü oyuncu için yeni bir serüvene başlanacak. Özellikle geçtiğimiz sezon gibi ses getirecek diziler de televizyon ekranlarında yerini alacak. Show TV, Kanal D ve Star TV gibi ünlü kanallarda ne gibi dizilerin çıkacağı merak konusu. Her geçen gün yeni bir proje açıklanırken şu anda da Deha dizisi gündeme geldi. Üstelik çok sevilen ünlü oyuncunun başrol olacağı konuşuluyor.

Aras Bulut İynemli Rol Alacak!

Yeni sezonda çıkacak olan projeler sürekli açıklanırken pek çok kişi bu projeleri bekliyor. Çünkü bu tarz uygu yoğunluklu dizilerle insanlar deşarj oluyor. Son açıklanan projelerden birisi de Deha oldu. Uzun süredir ekranlarda rol almayan Aras Bulut İynemli artık yeni bir dizide rol alacağı kesinleşti. O diziyse Deha dizisi olacak.

Deha Dizi Tanıtım

Dizinin konusu ise matematik dehası olan bir karakteri konu alıyor. Babasıyla ilgili yaşanan bir gelişme üzerine hayatını tamamıyla değiştirecek bir karakteri canlandıracak olan İynemli’nin nasıl bir performans ortaya koyacağı merak ediliyor. Şu anda dizide başka kesinleşen bir isim ise Devrim Özkan.

Aras Bulut İynemli’nin Oyunculuk Geçmişi

Aras Bulut İynemli’nin yer aldığı projelerde ne kadar güçlü karakterleri canlandırdığı herkesçe biliniyor. Özellikle başarılı oyunculuk performanslarıyla da sürekli övgü dolu yorumları almaya devam ediyor. Durum bu iken pek çok kişi heyecanla Deha dizisini bekliyor. Başarılı olmasının arkasında yeteneği ve çalışkanlığı olan Aras Bulut’un mevcut dizisi Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Emrah Aguş'tan Yeni Komedi, Baba Beni Güldürsene 8 Kasım'da Vizyonda! Emrah Aguş'tan Yeni Komedi, Baba Beni Güldürsene 8 Kasım'da Vizyonda!

Ünlü oyuncunun daha önce Öyle bir Geçer Zaman ki ve Çukur gibi dizilerde çok ses getirdiği oldu. Özellikle Öyle Bir Geçer Zaman ki ile muhteşem bir oyunculuk performansıyla çıkış yaparken Çukur ve İçerde gibi dizilerle bunu devam ettirdi. Son projesinde de Atatürk’ü canlandıran ünlü oyuncunun yaklaşık 3 yıldır ara verdiği biliniyordu. Ancak buna Deha dizisiyle birlikte son vermeyi planlıyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR