1. Haberler
  2. Teknoloji Haberleri
  3. Dacia Duster 2023 Fiyat Listesi!

Dacia Duster 2023 Fiyat Listesi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2010’dan bu yana Türkiye’de büyük satış başarılarına imza atan Dacia Duster, uygun fiyatlı SUV konsepti ve teknik özellikleriyle kullanıcıların favorisi haline gelmişti. Ancak son dönemdeki zamlar, Duster’ın konseptinden sapmasına neden oldu.

Geniş Motor Seçenekleri ve Yakıt Tüketimi

Dacia Duster, 2023 modelinde dört farklı motor seçeneği sunuyor. 1.0 Turbo, 1.3 Turbo, Dizel 1.5 Blue dCi ve LPG’li 1.0 Turbo ECO-G, farklı güç ve tork değerleriyle çeşitlilik sağlıyor. Yakıt tüketimi ise segmentinde dikkat çekicidir.

Çeşitli Donanım Paketleri ve Teknolojik Özellikler

Duster, SUV, Comfort, Prestige ve Prestige Plus donanım paketleriyle geliyor. Konfor, giriş seviyesi temsil ederken, Prestige Plus, üst düzey düzeyde ev sahipliği yapıyor. Dacia, üst donanımlarda ısıtmalı koltuklar, kör nokta görüntüleme sistemi ve 360 ​​derece kamera gibi teknoloji

2023 Fiyat Listesi: Bütçeye Uygun Seçenekler

Dacia Duster’ın 2023 fiyat listesi oldukça çeşitli. Essential TCe 90 bg’den Journey TCe 150 bg EDC’ye kadar uzanan modeller, farklı performansa ve performansa sahip. Özellikle seçenek fiyat listesi, aracın kişiselleştirilmesini sağlayarak geniş kullanıcıya yönelik bir seçenek yelpazesi sunuyor.

Opsiyonel Zenginlik ve Fiyatlandırma

Dacia Duster, farklı donanımlar için ekstra özellikler sunuyor. Alüminyum jantlar, özel renk seçenekleri, navigasyon sistemleri ve ısıtmalı koltuklar gibi özellikleri, kullanılan aracın kendi zevklerine göre kişiselleştirme imkanı mevcuttur.dacia-duster-1-1536x864

Sizce Nasıl: Dacia Duster 2023?

Dacia Duster’ın 2023 model fiyatlarının fiyatlarını, araç tekliflerini çeşitlilik ve özellikler bölümünde paylaşabilirsiniz. Bütçeye hitap eden fiyat skalası ve geniş motor seçenekleriyle Duster, otomobil tutkunlarının dikkatini çekmeye devam ediyor.

Dacia Duster 2023 Fiyat Listesi!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!