CS2 Nixware Crosshair oyun ayarları oyun içinde uygulanan kodları girdikten sonra daha da işlevsel hale geliyor. Bu kodları kullanan oyuncular kısa süre içinde oldukça başarılı ve oyunda Türkçesi ‘’nişangah’’ olarak geçen eklenti ile birlikte daha isabetli atışlar yapabiliyor. Bu ayarı yapabileceğiniz kılavuzu kısa bir okuma yaparak rehberimizden öğrenebilirsiniz.

BYD’den İş İlanı! Türkiye’de Açılan Fabrikaya İşçi Alımı Yapılacak BYD’den İş İlanı! Türkiye’de Açılan Fabrikaya İşçi Alımı Yapılacak

CS2 Nixware Crosshair ve Oyun Ayarları Kodları

Cs2 Rank Nasıl Açılır Dereceli Sistemi Açma Yöntemi 1

CS2 Nixware crosshair oyun ayarları üzerinden aktif olarak ayarlanabiliyor. Oyuncuların oyun seyrini artıran ve daha başarılı nişanlar almasını sağlayan bu özellik sayesinde aktif olarak daha başarılı bir oyuncu olmanıza olanak tanınıyor. Bu sayede kodları girerek becerinizi de artırmış oluyorsunuz.

Counter Strike Global Offensive oyununda oyuncuların rütbe atlayarak ve arkadaşlarıyla oynayarak da keyif aldıkları bir platform bizleri karşılıyor. Bu platform özelinde oyuncular becerilerini aktif olarak oyun ekranında yansıtıyor. Ancak bu becerilerini geliştirmeyi sağlayan birkaç adımı doğru sağlayarak başarılı olabiliyorlar.

CS2 Nixware Crosshair özelliği ile birlikte oyun ekranında aslında ekranın ortasında yer alan ve rakiplerinize nişan aldığınız bu bölgeyi aktif şekilde kullanmanızı sağlıyor. Bu aktiflik sayesinde diğer oyunculardan da bir adım öne geçiyor ve bu sayede oyun anlamında daha kaliteli ve sekmeyen vuruşlar yapabiliyorsunuz. Elbette bu seviyeye erişmek için ise oyun geliştirici konsolu üzerinden yazmanız gereken bazı kodlar ve oynanış kısmındaki ayarlardan girmeniz gereken belirli başlı ayarlar yer alıyor.

CS2 Nixware Crosshair ayarları için ise öncelikle konsol kısmını açmanız veya atölye haritasından bir crosshair ayarlama haritası açmanız gerekiyor. Bu harita üzerinden direkt olarak Nixware seçeneğine tıkladığınızda aslında bu nişangah ayarı yapılmış oluyor. Siz yine de özelleştirmek istediğiniz noktalar olursa da bazı adımları izlemeniz gerekiyor.

CS2 Nixware Crosshair için öncelikle Crosshair style ayarını 4 derecesine getirmelisiniz. Daha sonra Center Dot ayarı Disabled olmalı. Lenght 1.5 iken Gap ise –3 derecesine eşit olması gerekiyor. Thickness ise 0 derecesinde oluyor. Tüm bunları ayarladıktan sonra karşınızda eksiksiz bir şekilde CS2 Nixware Crosshair bulunuyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR