HBO orjinal yapım dizilerinin Türkiye’de izlenebilmesine olanak sağlayan Blu TV daha önce Game Of Thrones gibi yapımlara ev sahipliği yapmasıyla biliniyor. The Penguin ise daha önce The Batman izleyip sevenler için yapılıyor. Batman karakterinin antisi olan ve düşmanı olarak karşımıza çıkan Penguen karakterinin hayat hikayesi ve nasıl var olduğuna dair ilişkilendirilmiş görsellerle dizide yerini alıyor. Aynı zamanda Batman’a olan düşmanlığının nasıl başladığı ve karakterlerinin yollarının nasıl kesiştiği gibi detayların da dizideki yerini alması bekleniyor.

The Batman dizisinin bir nevi Spin Off’u olması beklenen projede ise Colin Ferall başrol koltuğunda yer alıyor. Dizideki karaktere farklı bir bakış açısı katması beklenen oyuncunun kötü oyuncu rolünü nasıl oynayacağı ise hayranları tarafından çok merak ediliyor.

Colin Farrell Evli Mi? Colin Farell Kimdir?

Colin Farrell The Penguin

The Penguin dizisinde başrol oynaması beklenen oyuncunun kim olduğu ise merak ediliyor. Oldukça yakışıklı ve karizmatik yapısıyla filmlerde tüksek beğeni toplayan oyuncunun 1976 yılında İrlanda’da doğduğu hayranları tarafından araştırılan bilgilerle ortaya çıkıyor. 2000’li yıllara kadar çok fazla tanınan bir projede oynamayan yakışıklı oyuncu kadınların sevgilisi haline geldi.

Sandık Kokusu İkinci Sezonuyla Dönüyor! Üç Ünlü İsim Diziye Katıldı! Sandık Kokusu İkinci Sezonuyla Dönüyor! Üç Ünlü İsim Diziye Katıldı!

Henüz şöhretin kapılarını aralamadan önce bir evlilik yapan Farrell, ay evli kaldığı Amelia Wamer ile kısa süre sonra ayrılık yaşadı. Boşandıktan sonra evlilik yapmayan oyuncu günümüzde ise Kanadalı Kim Bordenave ile aynı evi paylaşıyor ve çiftin James Colin isimli bir oğulları bulunuyor.

Colin Farrell ve Daha Önce Oynadığı Başyapıtlar!

2000 yıllarının başlarında şöhreti ile tanınan usta oyuncu 2003 yılında dünyanın en seksi 3. adamı seçildi. Daha sonra keşfedilen oyuncu Tigerland filmi ve Roland Bluzz karakteri ile tanındı. 2001 yılında ise American Outlaws dizisinde James karakteri ile gündeme geldi.

Son olarak Hollywood’a transfer olan oyuncu The War Zone gibi filmlerde oynadığı kritik rollerle ilgi çekti.

Editör: Şahsüver ÇITIR