Volvo araçlarını bir üst fabrikası olarak bilinen ve bu çatı altında çalışmalarını sürdürmekte olan Lynk&Co 01 modeli için Geely yeni modelini çıkarıyor. Elektrikli olarak çıkarmayı hedeflediği bu yeni araçla birlikte şarj edilebilir olan yeni bir model satışta olacak. Bununla beraber hibrit motora sahip olacak olan yeni araç modelinde SUV şeklinde satışa sunulmasını bekliyoruz.

MG’nin Yeni Plug-in Hibrit Aracı Ekim'de Türkiye'de! Karma Menzil 1000 km’yi Geçiyor! MG’nin Yeni Plug-in Hibrit Aracı Ekim'de Türkiye'de! Karma Menzil 1000 km’yi Geçiyor!

Çin menşeili araçların ülkemizin pazarında son dönemlerde artmasıyla birlikte bir yeni modelle daha tanışıyoruz. Bu modelin aynı zamanda tasarımı ve teknik detayları ise pek çok kullanıcı adayının ilgisini çekiyor. Fiyat konusunda ise bekleyenlerin bir müddet daha beklemesi gerekiyor.

Lynk&Co 01 Modeli Kullanıcılarına Neler Sunuyor?

Lynk Co 01

Türkiye pazarı için çıkmaya gün sayan bu yeni model arabada ne gibi özelliklerin olacağı ise daha şimdiden oldukça merak ediliyor. Özellikle de tasarım anlamında mükemmel görünen araçta mavi siyah ve gri renk seçenekleri yer alıyor. 60 kW elektrikli motor hacmine sahip olan aracın aynı zamanda da 17.6 kWsa bataryası bulunuyor. 261 beygir gücüne sahip olan araç bu beygir gücü ile birlikte 425 Nm tork gücü ve sürtünme kapasitesi ile oldukça sessiz ilerliyor. Sürüş menzilinin ise standart yollarda 75 kilometreye kadar ulaştığını net bir şekilde söyleyebiliriz. Araçta yer alan LED dokunuşlarıyla birlikte 12.3 inç HD gösterge paneli ve sürüş asistanlarının gelişmiş düzeyde olması aracı daha teknolojik hale getiriyor.

Çin Yapımı Arabalara Güven Olur mu?

Çin üretimi olan her türlü teknolojik araca ve ürüne Türk insanı tarafından büyük bir önyargı yer alıyor. Bu önyargıların kırılması için ise son dönemde Çin ile Türkiye arasında gerçekleşen sayısız ihracat ve ithalatlardan örnek verebiliriz. Araba noktasında da son dönemde kendini oldukça geliştiren Çin merkezli üretilen araçlarda konu elektrikli araba olduğunda ise %100 olmasa da yüksek oranda güvenmeniz gerektiğini söyleyebiliriz. Bu sayede sizler de teknolojinin gerisinde kalmamış olursunuz.

Editör: Şahsüver ÇITIR