Cici Babam Filmi Konusu Ne? Cici Babam Filmi Oyuncuları Kim?

cici-babam-filmi-konusu-ne-cici-babam-filmi-oyunculari-kim.jpg

Cici Babam filmi, yakında televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşacak ve büyük bir merakla bekleniyor. Film, yönetmen koltuğunda yetenekli isim Meltem Bozoğşu tarafından yönetiliyor. Senaryosunu ise Eray Akyamaner, Sila Çetindağ ve Uğur Güvercin birlikte kaleme almıştır. İşte Cici Babam filminin benzersiz konusu ve etkileyici oyuncu kadrosu!

Anlatılmaya Değer Bir Hikaye

Cici Babam filminin konusu, üç yetişkin kardeşin babalarının ölümünün ardından annelerine olan bağlılığı etrafında şekilleniyor. Kardeşler, babalarının yerine geçecek birini istememektedir. Ancak, beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan bir cici baba, ailelerinin düzenini altüst eder. Babalarının ölümünden sonra annelerinin yeni bir ilişki yaşamasını kabullenmekte zorlanan kardeşler, kendilerini kabul ettirmek için cici babayla mücadele eder. Aralarında sinsi planlar yaparak, anneleriyle olan ilişkisini engellemeye çalışırlar. Bu olağanüstü hikaye, aile bağlarının karmaşıklığını ve değişimin getirdiği zorlukları anlatarak izleyicileri derinden etkileyecek.

Cici Babam Filminin Oyuncuları:

Onur Buldu – Hacı
Derya Karadaş – Ayşe
Mahir İpek – Tanju
Yasemin Conka – Melos
Onur Atilla – Mahmut
Meltem Yılmazkaya – Fatos
Burak Topaloğlu – Abdülkadir
İrem Sak
Defne Yalnız
Kuvvet Yurdakul
Ayhan Sicimoğlu
Kayhan Yıldızoğlu
Cici Babam Filminin IMDb Puanı:

Cici Babam filminin IMDb puanı 10 üzerinden 5.2 olarak belirlenmiştir.

Konusu: Üç Kardeşin Cici Baba Macerası

Üç yetişkin kardeş, babalarının ölümünden sonra annelerine bağlı bir şekilde yaşamaktadır. Ancak, babalarının yerine birini koymak istemeyen kardeşlerin düzeni, hayatlarına yeni bir cici baba girdiğinde altüst olur. Annelerinin yeni bir ilişkiye başlamasını kabullenmekte zorlanan kardeşler, cici babayı kabul etmemek için sinsi planlar yaparlar.

Cici Babam filminin IMDb puanı, 10 üzerinden 5.2 olarak belirlenmiştir.

Exit mobile version