1. Haberler
  2. Teknoloji Haberleri
  3. Chevrolet Traverse 2025 : Otomobil Piyasasının Gözdesi Olmaya Geliyor

Chevrolet Traverse 2025 : Otomobil Piyasasının Gözdesi Olmaya Geliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En son Traverse, cesur dış tasarım, güçlü dört silindirli turbo, geniş ekranlar ve gerçek arazi kabiliyetine sahip bir Z71 varyantına sahipti. Bunun yanı sıra, üç sıra boyunca sekiz kişiye kadar oturma kapasitesine sahip ve arka sıralar katlandığında ise emsallerinden farklı olduğu ortaya çıkıyor. Şimdi Asayiş Haber olarak sizler için incelediğimiz Chevrolet Traverse 2025’in özelliklerine yakından bakalım.

2025 Chevrolet Traverse Motoru

Traverse’in 2024’e özel yeni motor sistemi kesinlikle 2025’te devam edecek. Turboşarjlı 2,5 litrelik dört silindirli motor, 328 beygir gücü ve 326 lb-ft tork üreten bu sistem sekiz ileri otomatik şanzıman gücü ön tekerleklere iletiyor.

Chevrolet Traverse 2025

2025 Chevrolet Traverse Güvenlik Özellikleri

Chevrolet, Traverse’in standart sürücü yardım repertuarını 2024 için genişletti ve tüm özelliklerin yeni model için de devam edeceğinden herkes emin. Her Traverse, şerit takip asistanı, otomatik acil frenleme, direksiyon asistanı ile kör nokta izleme, geri otomatik frenleme ile arka trafik uyarısı, otomatik uzun farlar, trafik işareti tanıma, arka park sensörleri, takip mesafesi göstergesi ve sürücü koltuğunda titreşimli güvenlik uyarısı ile birlikte gelir. Adaptif hız sabitleme sistemi ve SuperCruise sistemi de tüm bu özelliklerin tamamlayıcıları olan sistemlerdir.

2025 Chevrolet Traverse Fiyatı 

2025 Traverse’in, yalnızca olağan yıllık artışı yansıtacak şekilde, mevcut modelin hemen üzerinde fiyatlandırılması bekleniliyor. 2024 Traverse’in fiyatı  38.995 ila 57.595 dolar arasında değişiyor. 2025 Traverse, Ford Explorer , Jeep Grand Cherokee L, Mazda CX-90 ve Honda Pilot gibi diğer üç sıralı SUV’larla rekabet edeceğine göre fiyat konusunda da benzerlerine bakmak faydalı olabilir.

2025 Chevrolet Traverse Çıkış Tarihi

2024 model lansmanı ertelendiği için 2025 Traverse normalden daha geç gelebilir. Yine de 2025’in başlarında bayilere ulaşması beklenen Traverse hakkında daha fazla ayrıntılı bilgi için bizi takipte kalmaya devam edebilirsiniz.

Chevrolet Traverse 2025 : Otomobil Piyasasının Gözdesi Olmaya Geliyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!