1. Haberler
  2. Teknoloji Haberleri
  3. Chery Tiggo 8 Pro Max Fırtına Gibi Esecek !

Chery Tiggo 8 Pro Max Fırtına Gibi Esecek !

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Chery Tiggo 8 Pro Max arka tasarımında yapılan yeniliklerle adeta çağdaş bir hava estiriyor. Araç dinamik aydınlatmalı stop lambaları ve sportif çift egzoz çıkışına sahip şık difüzörüyle dikkat çekiyor. Bu modern dokunuşlar Tiggo 8 Pro Max’in yenilikçi tasarım anlayışını gözler önüne seriyor.

Lüks ve Konforun Kusursuz Buluşması

Chery Tiggo 8 Pro Max lüks ve konforu bir arada sunan tasarımıyla öne çıkıyor. 7 kişilik geniş iç hacmi yüksek kaliteli malzemelerle donatılmış kabini ve son teknolojiye sahip multimedya sistemi bu SUV’u bir üst seviyeye taşıyor. Panoramik sunroof ısıtmalı koltuklar ve ileri düzey güvenlik sistemleri gibi birçok özelliği, her yolculuğu konforlu ve güvenli hale getiriyor. Dış tasarımda ise akıcı hatları ve şık detaylarıyla dikkat çeken Tiggo 8 Pro Max LED farlar ve geniş ızgarasıyla güçlü ve dinamik bir duruş sergiliyor.

Chery Tiggo 8 Pro Max Fırtına Gibi Esecek

Güçlü Performans ve Yüksek Verimlilik

Chery Tiggo 8 Pro Max güçlü motor seçenekleriyle de sürüş keyfini en üst düzeye çıkarıyor. 1.6 litrelik turbo beslemeli motoru etkileyici güç ve tork değerleri sunarken aynı zamanda yakıt verimliliğiyle de dikkat çekiyor. 7 ileri çift kavramalı şanzımanı sayesinde vites geçişleri yumuşak ve hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Araçta bulunan Eco, Normal ve Sport sürüş modları ise sürücülere her yol ve koşula uygun bir sürüş deneyimi sunuyor.

Chery Tiggo 8 Pro Max Fiyat ve Satış Detayları

Chery’nin Türkiye pazarına sunacağı Tiggo 8 Pro Max, güçlü performansı ve donanımıyla birçok sürücünün ilgisini çekecek gibi görünüyor. Türkiye’deki fiyatlar şu anda 1.912.000 TL’den başlayıp en dolu model olan Ultimate paketiyle 2.062.000 TL’ye kadar çıkıyor. Chery’nin sunduğu garanti ve servis paketleri de kullanıcıların uzun vadede güven içinde araçlarını kullanmalarını sağlıyor.

Chery Tiggo 8 Pro Max Fırtına Gibi Esecek !
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!