C-SUV segmentinde yer alan iddiasını bir adım ileriye taşımak isteyen Chery bu alanda adımlarını sert atmaya çalışıyor. Otomobil için teknoloji ve tasarım harikası bir model oluşturmayı hedefleyen firmada kollar sıvandı. Özellikle de Türkiye pazarına girmesinin ardından büyümeye devam eden aracın kullanıcıları da oldukça memnun olduklarını söylüyorlar. Modern ve kalabalık ailelerin konforunu üst seviyede karşılamayı amaç ediniyor. Bu noktada özellikle de aracın iç ve dış tasarımını özenerek ve kaliteli şekilde üretmeyi hedefliyor.

Yeni Araba Chery TIGGO 7 Pro Max Ne Kadar Fiyatla Satış Sunulacak?

Chery Tiggo 7 Pro Max

Samsung Galaxy S23 Ultra Modeli Satışta! Samsung Galaxy S23 Ultra Modeli Satışta!

Türkiye pazarında oldukça uygun koşullarda satışı yapılan aracın Türkiye piyasası da oldukça merak ediliyor. İç mekanı ve tasarımı ile rekabetçi bir piyasa oluşturmayı hedefleyen aracın aynı zamanda da Türkiye pazarında yükselmesi bekleniyor. 1.418.000 TL ile başlangıç paketlerini açan aracın büyük paketlerinde de fiyatlarında değişiklik gösteriyor.

Aracın Üstün Detayları ile İç ve Dış Tasarımında Neler Var?

Chery Tiggo 7 Pro Max Iç Mekan

Tasarım olarak iddiasını sürdürmeyi hedefleyen modellerin gelişmesine katkı sağlayan üreticiler iç hacim olarak yüksek konfor alanı sağlıyor. Bununla beraber çarpıcı dış görüntüsü ile de öz ızgarasına entegre edilen şık farları ilgi çekiyor. Aracın tamamında yer alan dinamik hatları da yine sürücülerin ilk bakışta ilgisini toplamayı başarıyor.

19 inç boyutlarında alaşım jantlar sportif bir görünüme sahip olmasını sağlıyor. Aracın tamamında panoramik bir görüntü elde edilmesi için tasarlanan cam tavanlar bütünlüğü sağlıyor. Geniş diz mesafesi ve katlanabilen arka koltukları sayesinde geniş alan hacmi sağlıyor. Araçta 24.6 inç boyutlarında bir de elektronik ekran yer alıyor.

AQS sistemi ile araç içi havalandırmasının uyun şatlarda yapılmasına imkan tanıyor. Araç içinde yer alan HUD mekanizması sayesinde de yine ekranda sürüşle ilgili olan bilgilerin sürücü ile paylaşılması amaçlanıyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR