İzmir'in Çeşme ilçesinde yaşanan orman yangınında bir aile dramı yaşandı. Baba, oğlu ve yeğeninin hayatını kaybettiği yangın, Delikli Koy mevkiindeki ormanlık alanda başladı ve kısa sürede büyük bir felakete dönüştü.

Konya Selçuklu'da Polislere Ateş Açıldı: 2 Polis Yaralandı Konya Selçuklu'da Polislere Ateş Açıldı: 2 Polis Yaralandı

11.40 sıralarında Çeşme ilçesi Alaçatı Mahallesi Delikli Koy'da başlayan yangın, bölgedeki bir evde çalışma yapılırken kullanılan hızar makinesinden kaynaklandı. Çalışmalar sırasında çıkan kıvılcımların önce otluk alana, ardından çevredeki ormanlık alana sıçramasıyla yangın hızla büyüdü. Bölge sakinleri hızla tahliye edilirken, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri yangına havadan ve karadan müdahale etti. İki uçak, dört helikopter, on altı arazöz, üç su ikmal aracı ve yer ekipleri olaya müdahale etti.

Felaketin Boyutu ve Kayıplar

Yangının şiddeti, bölgedeki dört evde bulunan sekiz kişiyi etkiledi. Bu kişilerden beşi, ekipler tarafından başarıyla kurtarılırken, Mesut Coşkunöz (68), oğlu Hilmi Coşkunöz (40) ve Mesut'un yeğeni Mine Elmas (35), yangından kaçmaya çalışırken hayatlarını kaybetti. Bu üç kişinin cesetleri, yoğun saha çalışmaları sonucu bulundu. 

Editör: Genel Haber