Irak’ın Kuzeyinde 6 PKK’lı Terörist Etkisiz Hale Getirildi Irak’ın Kuzeyinde 6 PKK’lı Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Skandal bir olay, Arizona'da bir hastanenin morgunda yaşandı. Güvenlik görevlisi Randall Bird, 46 yaşında, bir hastanenin morgunda 79 yaşındaki bir kadının cesedi ile cinsel ilişkiye girerken yakalandı. 

Geçtiğimiz Ekim ayında yaşanan olay, bir hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan Randall Bird'in, morgda bulunan 79 yaşındaki bir kadının cesedi ile cinsel ilişkiye girdiği sırada başka bir hastanın yakını tarafından yakalanmasıyla patlak verdi.

Görgü Tanığı Olayı Polise Bildirdi, Bird Tutuklandı

Olayın ardından görgü tanığı, polise haber vererek yaşanan skandalı ortaya çıkardı. Hastaneden kovulan ve hakkında soruşturma başlatılan Randall Bird, geçen hafta tutuklandı. Polisin yaptığı incelemede, yaşlı kadının cesedi üzerinde Bird'ün DNA'sının tespit edilmesi, suçun işlendiğini net bir şekilde ortaya koydu.

Bird'in İfadesi Şaşırttı: "Hiçbir Şey Hatırlamıyorum"

Randall Bird, polise verdiği ifadesinde, psikolojik rahatsızlıkları olduğunu ve olay anında muhtemelen bir kriz geçirdiği için hiçbir şey hatırlamadığını söyledi. Ancak suçlamalar karşısında Bird'ün bu ifadesi yetkililer tarafından şüpheyle karşılanıyor.

Bird'ün tutuklanmasının ardından hastaneden yapılan açıklamada, "Bir kişinin iddia edilen eylemleri nedeniyle üzüntü ve dehşet içindeyiz. Söz konusu kişinin hastanemizle ilişkisi kesilmiş olup soruşturma boyunca polisle işbirliği içinde olacağız" denildi.

Morgda Cinsel İstismar Skandalı

Yaşanan bu olay, toplumda büyük bir şok etkisi yarattı. Hastane yetkilileri, skandalın ardından kurumlarıyla ilişkisi kesilen Bird hakkında yapılan soruşturmanın titizlikle sürdüğünü belirtti.

Bu dehşet verici olay, sağlık kuruluşlarının güvenlik önlemlerini ve personel seçimini eleştiriye açarken, toplumda da benzer olayların önlenmesi için daha sıkı önlemlerin alınması gerekliliği konuşuluyor.

Editör: Haber Merkezi