Game of Thrones’in yapımcıları tarafından yapılan ve dizinin öncesini anlata House of Dragons, aslında ejderhaların neslinin nasıl tükendiğini anlatan bir senaryo ile karşımıza çıkıyor. Türkiye’de ise Blu TV tarafından yayınlanan bölümleri her geçen gün daha da dikkat çekici bir hal alıyor. Son olarak geçtiğimiz sene bölümleri yayınlanan House of Dragons bu sezon da Blu TV ekranlarında yayınlanıyor.

George R.R. Martin tarafından yazılan bir kitaptan esinlenilerek yazılan eserde Targaryen hanesinin tarihi hikayesi ve oldukça ilgi çekici detaylar ile birlikte ejderhaların geçmişi ile geleceği arasındaki bağlantı kuruluyor. Bu sayede Game of Thrones evrenini de daha iyi şekilde açıklanmasına imkan tanınıyor.

Dizinin Yeni Sezonu

Çarpıcı Yeni Sezonuyla House Of Dragon Karşınızda!

17 Haziran tarihi itibariyle yeni sezonu başlayan House of Dragons, fragmanlarıyla pek çok spoileri izleyici kitlesine sunmayı başarmıştı. Üstelik dizi içerisinde yeni karakterlerin yanı sıra eski karakterlerine evrildiği yeni rolleri de oldukça beğeni topluyor.

Fuze Filmi Final Sahnesi İstanbul’da Nerede Çekildi? Fuze Filmi Final Sahnesi İstanbul’da Nerede Çekildi?

Westeros evreninde ortaya çıkması muhtemel olan bir iç savaşın seslerini duyduğumuz bu sezonda daha da fazla yankılanmaya başlayan savaşın seyri bizlere sunuluyor. Kral Aegon ise dönüşü olmayan kararları ile ülkesini büyük bir savaşa doğru sürüklemeye devam ediyor. Bu savaşın sonucunda ise kazanan tarafın kim olacağı konusunda söylentiler sürmeye devam ediyor.

ABD’den Hemen Sonra Türkiye’de Yayında!

Yayın hayatına ilk olarak ABD ekranlarında HBO gibi platformlarda devam eden House of Dragons serisi, Türkiye’de de izleyici kitlesinin bir hayli fazla olmasından dolayı erkenden erişim imkanı sağlıyor.

Blu TV tarafından hakları satın alınan dizinin direkt olarak ABD yayın tarihinden bir gün sonra izleyici ile etkileşim kurabileceği şekilde tasarlanıyor. Dizi üzerinde çok fazla spoiler ortamı oluşmamasına dikkat ediliyor. Bu sayede Blu TV ekranlarında direkt olarak dijital ağdan veya televizyonlardan izleme imkânı veriliyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR