BYD SUV Sonunda Satışa Çıkıyor! Peki Fiyatı

BYD SUV Sonunda Satışa Çıkıyor

BYD Fang Cheng Bao 8 ile karşınıza geliyor. Aracın ön siparişe açılmasıyla birlikte fiyatı da belli oldu. Detaylar haberimizde…

BYD arazi araçlarıyla da gündeme geliyor. Özellikle tam olarak buna odaklanan bir markası da yer alıyor. Fang Cheng Bao, son olarak Bao 8 modeliyle görücüye çıktı. Ön satışa çıkmasıyla birlikte fiyatını görenler şok oldu. Aracın fiyatı tam olarak 56 bin dolardan başlıyor. Birçok kişi bu fiyatla iddalı bir giriş yaptığını söyledi. Aracın tasarımı ise görenlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

BYD Fang Cheng Bao 8 Özellikleri Neler?

BYD SUV Sonunda Satışta

Bir nevi Fang Cheng Bao BYD’nin bir alt markası olarak gündeme geliyor. Yeni SUV modeliyle çıkan Bao 8 ön siparişleri alıyor. 56 ile 76 bin dolar arasında bir fiyat skalası bulunuyor. İsteyenler Çin’de rezervasyon yapabilmektedir. Aracın farklı versiyonları da bulunuyor. Öyle ki 6 veya 7 koltuklu modelleri de bulunuyor. Ön siparişlerini veren müşterilerin ilk teslimatlarının Kasım ayında yapılması planlanıyor.

Aracın özeliklerine bakıldığında ise 750 beygir gücüne sahip olduğu gözüküyor. Ayrıca 550 kW kombine güç üretebiliyor. 2.0T motordan beslenen bir model. Gelecek yeni model hakkında en çok merak edilenlerden birisiyse ne kadar hıza ulaşabildiğidir. SUV modelinde 0’dan 100 KM hıza 4.8 saniyede ulaşabiliyor. Bu oldukça iddialı bir süre.

Otonom Hareket Edebiliyor

Aracın sürüş sistemiyse 1200 KM’den daha fazla bir menzil veriyor. Aracın süspansiyon sistemine bakıldığında da dikkat çeken bir nokta var. 200 mm’ye kadar bir hareket mesafesi imkan sağlanıyor. Arazı performansının daha üst noktaya taşınması içinde Huawei’den destek alınmış. Huawei Qiankun ADS 3.0 akıllı sürüş desteği sunuyor.

Sağlanan bu özellikle birlikte araç otonom hareket edebiliyor. Özellikle park sırasında kullanmak isteyenler için etkili bir çözüm. Ayrıca çarpışma önleme desteği ve her senaryoya uygun olacak şekilde park etme özelliği sağlanıyor. Sağlanan bu sistemle birlikte pek çok engel de aşılmış olacak. Otonom sürüşün fonksiyonel olması adına önemli bir adım. Bu çözümün geldiği lk BYD modeli bu araç oldu.

Exit mobile version