Büyükçekmece E-5 Karayolu'nda bariyerlerden atlayarak yolun karşısına geçmeye çalışan bir adama otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle adam olay yerinde yaşamını yitirdi. Meydana gelen kaza, E-5 Karayolu'nun Kamiloba mevkii, Büyükçekmece istikametinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 37 yaşındaki Musa Karaytu, yolun karşısına geçmenin yasak olduğu bir noktada bariyerlerden atladı. Bu sırada hızla gelen bir otomobil Karaytu'ya çarptı ve adam karşı şeride savruldu.

Olay Yerinde Can Verdi

Musa Karaytu

Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Karaytu'ya ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Musa Karaytu'nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Karaytu’nun cenazesi morga kaldırıldı.

Kazaya karışan otomobilin sürücüsü, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Kaza anı ise çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Karaytu’nun bariyerlerden atlayarak karşıya geçmeye çalışırken hızla gelen aracın çarpması açıkça görülüyor.

Malatya'da 9 Aylık Ceset... Haşim Babür Neden Öldü? Malatya'da 9 Aylık Ceset... Haşim Babür Neden Öldü?

Musa Karaytu'nun feci ölümünün ardından, bölgedeki yaya güvenliği ile ilgili tartışmalar yeniden gündeme geldi.

Editör: Şahsüver ÇITIR