Bursa'nın Gürsu ilçesi İpekyolu Mahallesi'nde meydana gelen aile içi tartışma, korkunç bir faciaya dönüştü. Ailenin büyük oğlu A.K., anne ve babası arasındaki tartışmaya müdahale etti ve eline aldığı bıçakla babasını öldürüp annesini ağır yaraladı. Yaşanan dehşet verici olayın ardından A.K., kardeşlerini dışarı çıkarttıktan sonra 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak teslim oldu.

Olay, akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı baba Selahattin K. ile kimliği açıklanmayan anne arasında yaşanan tartışmanın büyümesiyle patlak verdi. Tartışmaya dahil olan büyük oğul A.K., mutfaktan aldığı bıçakla hem babasını hem de annesini defalarca bıçakladı. Olayın ardından paniğe kapılan genç, kardeşlerini evden çıkararak dışarıda beklemeye başladı. Bir süre sonra jandarmayı arayarak teslim olan A.K., korkunç gerçeği ihbar etti.

Baba Hayatını Kaybetti, Anne Yoğun Bakımda

son dakika

Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, evin kapısının kilitli olması nedeniyle içeri giremedi. Çilingir yardımıyla kapıyı açan ekipler, içeride dehşet verici bir manzarayla karşılaştı. Yapılan ilk incelemelerde baba Selahattin K.'nin hayatını kaybettiği, ağır yaralanan annenin ise hastaneye kaldırıldığı tespit edildi. Hastanede yoğun bakıma alınan annenin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Uşak-Afyonkarahisar Yolunda Çarpışma: Ölü ve Yaralılar Var! Uşak-Afyonkarahisar Yolunda Çarpışma: Ölü ve Yaralılar Var!

Kardeşler Koruma Altına Alındı

Olay sonrası gözaltına alınan A.K., jandarma karakoluna götürülürken, yaşları küçük olan iki kardeşi koruma altına alındı. Komşular, yaşanan olayın ardından büyük bir tedirginlik yaşarken, ailenin sadece iki hafta önce bu binaya taşındığı ve kimseyle pek iletişim kurmadığı öğrenildi.

Gürsu'da yaşanan bu korkunç aile içi şiddet olayıyla ilgili soruşturma büyük bir titizlikle sürdürülüyor. Komşular, binada yaşanan bu dehşet verici olayın ardından endişelerini dile getirirken, ailenin geçmişi ve olayın sebebi araştırılıyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR