Bursa'da sabah saatlerinde meydana gelen korkunç trafik kazasında, hız kadranı 100'de takılı kalan otomobil kanala uçtu. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı. Feci kaza, saat 08.30 sıralarında Bursa-Ankara karayolu üzerinde, İnegöl'ün Şehitler Mahallesi mevkiinde gerçekleşti.

İnegöl'den Bursa'ya doğru seyir halinde olan Cihan Yıldızhan (39) yönetimindeki 16 AHG 262 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yoldan çıktı ve yağmur suyu kanalına çarparak durdu. Kazanın etkisiyle araçta bulunan Hayriye Yıldızhan (59), Nisanur Y. (13) ve 5 yaşındaki Eymen Y. sıkışarak yaralandılar.

Konya Selçuklu'da Polislere Ateş Açıldı: 2 Polis Yaralandı Konya Selçuklu'da Polislere Ateş Açıldı: 2 Polis Yaralandı

Kaza yerine hızla intikal eden 112 Acil Servis, polis, jandarma ve itfaiye arama kurtarma ekipleri, araçta sıkışan yaralıları yoğun bir çalışma sonucu kurtardılar. Yaralılar, İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Ancak, Hayriye Yıldızhan (59) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilen 5 yaşındaki Eymen Y., acil olarak Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kazanın şiddeti ve aracın hız kadranının 100'de takılı kalması, olayın ne kadar korkunç olduğunu gözler önüne seriyor. Jandarma komutanlığı ekipleri, kazanın nedenini ve nasıl gerçekleştiğini belirlemek üzere kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Editör: Şahsüver ÇITIR