Burak Deniz, Adana’da Patlak Veren Kavga Davasından Temiz Çıktı!

burak-deniz.jpg

Fox TV’de yayınlanan Bambaşka Biri dizisinin başrol oyuncusu Burak Deniz, geçtiğimiz sene Adana Film Festivali için gittiği otelde alkolün etkisiyle yaşanan olayın ardından Nilperi Şahinkaya ve sevgilisiyle mahkemelik olmuştu.

Geçtiğimiz yıl Adana’da çekimleri devam eden Şahmaran dizisinin 2. sezon çekimleri nedeniyle bulunduğu şehirde, Deniz’in meslektaşı Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi ile yaşanan tartışma kavgaya dönüşmüştü.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, olay sırasında Deniz’in masasına defalarca giderek taraflarla tartışan Şahinkaya, masadan ayrılmasının ardından Burak Deniz ile Necmi Deniz Akıncı arasında yaşanan kavga basına yansımıştı. Darp, tehdit ve hakaret suçlarından yargılanan Burak Deniz, Adana 33. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada beraat etti.

Mahkemenin gerekçeli kararında, Deniz’in Necmi Deniz Akıncı’ya karşı “Basit Yaralamaya Teşebbüs” suçundan cezalandırılması talebinin, yüklenen fiilin kanunda suç olarak tanımlanmamış olması nedeniyle reddedildiği belirtildi. Nilperi Şahinkaya ve Necmi Deniz Akıncı’ya yönelik tehdit ve hakaret suçlamalarından da sanığın atılı suçları işlediğinin sabit olmaması nedeniyle Burak Deniz’in beraat ettiği ifade edildi.

Mahkemenin itiraz durumunu da değerlendirdiği gerekçeli kararda, Nilperi Şahinkaya ve Necmi Deniz Akıncı’nın itiraz etmeleri halinde duruşma açılacağı, ancak Deniz’in itiraz etmesi durumunda indirim yapılmayacağı ve yargılamanın devam edeceği vurgulandı.

Burak Deniz Kimdir? Hakkında Bilinmeyenler

Ünlü Türk oyuncu Burak Deniz, 17 Şubat 1991 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiş ve şu anda 32 yaşındadır. Çocukluk yıllarında anne ve babası ayrılan Deniz, İzmit’te büyümüş ve eğitim hayatına İzmit 50. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda başlamıştır. Gazi Lisesi’nde öğrenim görmekteyken katıldığı bir oyunculuk atölyesinde Gökçe Doruk Erten tarafından keşfedilmiş ve oyunculuk kariyerine ilk adımını atmıştır. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Sanat Tarihi bölümünden mezun olan Deniz, oyunculuğa olan tutkusunu bu süreçte daha da geliştirmiştir.

Türk dizi ve sinemasının sevilen ismi Burak Deniz, 77 kilo ağırlığındadır ve 172 cm boyundadır. Kumral saçları ve kahverengi gözleriyle dikkat çeken oyuncunun yaşamına İstanbul’da devam etmektedir. Kovadan olan burcuyla da bilinen Deniz, sadece oyunculuk kariyeriyle değil, fiziksel özellikleriyle de geniş bir hayran kitlesi bulunmaktadır.

Magazin dünyasında sıkça yer alan Burak Deniz’in aşk hayatı da merak konusu olmuştur. Bekar olan oyuncu, 2020-2021 yılları arasında manken Didem Soydan ile ilişki yaşamıştır. Daha sonra Deniz Işın ile romantik ilişki dedikodularıyla gündeme gelmiştir. Son zamanlarda ise adı Serenay Sarıkaya ve Büşra Develi ile anılmıştır.

Exit mobile version