Bu Sözler Ortalığı Karıştıracak: Dilan Polat’ı Ben Yarattım!

dilanpolat-2-1.webp

Polat çiftinin kara para aklama iddiaları sonrasında, sosyal medya fenomenlerinin yaşantıları ve gelir kaynakları gündeme geldi. ekran-goruntusu-2023-11-11-093112Özellikle lüks yaşamlarını paylaşan bu fenomenlerin kazançlarının neye dayandığı merak konusu oldu. Konuya yönelik detaylar ve çok daha fazlası haberimizde…

Neslim Güngen: “Dilan Polat’ı Ben Sektöre Soktum”

Neslim Güngen, Dilan Polat’ın tutuklanmasının ardından büyük bir iddiada bulundu. Güngen, “Dilan Polat’ı sektöre ben soktum” diyerek dikkatleri üzerine çekti. Güngen, özellikle dolar ve euroları saçarak çektiği videolarıyla tanınmıştı.

Neslim Güngen Kendini Savunuyor

Sosyal medya eleştirmenlerinin hedefi haline gelen Neslim Güngen, Show Haber’e verdiği röportajda, kendi başarısını savundu. Güngen, “Lütfen beni araştırın. Araştırın ki benim başarılarımı görün. 2014 yılından beri ben lüks bir araç kullanıyorum. Çünkü bu, emeğimle kazandım. Alnımız ak. Eğer bir hata yapmışsam, devlete hesap vereceğim” şeklinde konuştu.

Dilan Polat’ı Sektöre Taşıyan İddialar

Neslim Güngen, Dilan Polat’ın doğum fotoğrafçılığı yaptığı dönemlerde icralık olduğunu ve destek istediğini iddia etti. Güngen, Polat’ın güzellik merkezi açabilmesi için eğitimler aldığını ve cihazlarını ona geliş fiyatıyla sattığını belirtti. Güngen, “Dilan Polat’ı sektöre ben soktum. Kendi ayağıma sıktım. ‘Neden olmasın, sana destek olurum’ dedim. Onun bu sektöre girmesini sağladım” dedi.

Bu iddialar, Dilan Polat’ın arkasındaki gücün merak konusu olmasına neden oldu. Sosyal medya fenomenlerinin gelir kaynakları ve ilişkileri hakkında daha fazla bilgi edinme çabaları sürüyor.

Exit mobile version