Bodrum’da Şerit İhlali Sonrası Feci Kaza ve Yangın! 1 Ölü 2 Yaralı

Bodrum'da kaza

Muğla’nın Bodrum ilçesinde motosiklet ve hafif ticari aracın çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kaza sonrası araçta çıkan yangın ormanlık alana sıçradı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazası, 1 kişinin ölümüne, 2 kişinin ise yaralanmasına neden oldu. Kaza, Gölköy Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi’nde motosiklet ve hafif ticari aracın çarpışması sonucunda meydana geldi. Taner Şar’ın kullandığı motosiklet ile İ.Ç.’nin yönettiği hafif ticari aracın çarpışmasının ardından ticari araç devrildi. Motosiklet sürücüsü Taner Şar olay yerinde yaşamını yitirirken, ticari araç sürücüsü ve araçta bulunan bir yolcu hafif şekilde yaralandı.

Yangın Ormana Sıçradı

Kaza sonrası hafif ticari araçta başlayan yangın, hızla ormanlık alana sıçradı. Bölgeye gelen itfaiye ve orman ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarın ardından olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangının kontrol altına alınmasıyla, bölgedeki yangın riski bertaraf edildi. Jandarma ekipleri, kazaya karışan hafif ticari araç sürücüsünü gözaltına alarak karakola götürdü.

Kazanın ardından yapılan incelemelerde Taner Şar’ın cansız bedeni, morga kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Exit mobile version