Bodrum’da Korku Dolu Anlar: Evini Ateşe Veren Şahıs Jandarmayı Atladı, Gözaltında!

bodrumda-korku-dolu-anlar-evini-atese-veren-sahis-jandarmayi-atladi-gozaltinda.png

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşanan olayda, Fahri Anıl I. (40) adlı şüpheli, evini ateşe verip bir motosiklete zarar verdikten sonra jandarma ekiplerini görünce su kuyusuna atlayarak bacağını kırdı ve gözaltına alındı. İşte detaylar:

Olay, 6 Temmuz’da Gümüşlük Mahallesi’nde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Fahri Anıl I., henüz belirlenemeyen bir nedenle evini ateşe verdi. Alevler evi sardıktan sonra dışarı çıkıp bir motosiklete zarar verdi ve bahçesini yakmaya çalıştı. Bir süre sonra eline bıçak alarak çevreye zarar vermeye başladı.

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Jandarma ekiplerini fark eden Fahri Anıl I., kaçarak evinin önündeki su kuyusuna atladı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan şüpheli, bacağının kırıldığı tespit edilerek Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Evde Ele Geçirilen Hint Keneviri

Jandarma ekipleri, olayın ardından şüphelinin evinde yaptıkları incelemede, bahçede ekili yanmış halde Hint keneviri buldu. Fahri Anıl I.’nın olay sırasında uyuşturucu etkisi altında olduğu iddia edildi.

Gözaltına Alınma ve Mahkeme Süreci

Hastanedeki tedavisinin ardından polis tarafından gözaltına alınan Fahri Anıl I., ifadesinde olayla ilgili hatırlamadığını iddia etti. Ancak yapılan soruşturma sonucunda adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Exit mobile version