Fiyat Performans Arabası Fiat Egea! Fiyat Performans Arabası Fiat Egea!

Yeni model markanın tarihindeki üçüncü station wagon olan BMW M5 olarak dikkat çekiyor. Yenilikçi tasarımı ve güçlü motoru ile otomobil tutkunlarının beğenisine sunulan araç performansıyla da iddialı duruş sergiliyor.

BMW Touring, 717 beygir gücündeki motoruyla sınıfındaki diğer modelleri gölgede bırakıyor. Özellikle Audi RS6'nın güçlü performansıyla tanınan segmentinde BMW'nin yeni modelinin sunduğu güç rakiplerini kıskandıracak cinsten. Yeni M5 Touring, sadece motor gücü ile değil aynı zamanda dinamik sürüş özellikleriyle lüks donanımlarıyla da öne çıkıyor.

BMW M5 Touring Tasarımı Nasıl?

Bmw 717 Hp Gücündeki 2025 M5 Touring Satışa Sunuldu!

BMW’nin modern tasarım dilini yansıtan yeni modelin ön bölümdeki geniş hava kanallarıyla etkileyici difüzörleri ile güçlü görünüm sergiliyor. Arka tarafta yer alan geniş ve keskin hatlara sahip tampon, sportif araç için büyük estetik katkı sağlıyor.

Tasarımında dinamik ayrıca sportif çizgileri barındırıp yan profilinde ise bagajı genişletilmiş sedan olan 520 modeline benzerlik gösteriyor. Ancak station wagon formatı sayesinde daha geniş arka alan sunarak hem sportif hem de fonksiyonel deneyim vaat ediyor.

İç mekan tasarımı ise BMW’nin M serisine özgü detaylarla donatılmış. İçeriye adım atıldığında göz kamaştırıcı kırmızı koltuklar hemen dikkat çekiyor. Cesur renk seçimi paddle shift direksiyon ile start-stop tuşlarıyla da uyumlu şekilde tasarlandı.

BMW M5 Touring Motor ve Performans Özellikleri

2025 BMW M5 Touring, uzun ve yüksek yapısına rağmen üstün yol tutuşu ile dikkat çekiyor. Araç neredeyse mükemmel 50:50 ağırlık dağılımı sunarak, sürüş dinamiklerini optimal seviyeye getiriyor. Kaputun altında, 4,4 litrelik turboşarjlı V8 motorun yanı sıra elektrik motoru da bulunuyor.

Performans açısından etkileyici olan otomobil 200 kilometre/saat hıza ise 11,1 saniyede ulaşabiliyor. Dört tekerlekten çekiş sistemiyle xDrive’ın Sport modu aracın gücünü arka tekerleklere ileterek sürüş keyfini artırıyor. Ayrıca M5 Touring’in 140 kilometre/saat hıza kadar 40 kilometre menzil sunan 14,8 kWh kapasiteli bataryası elektrikli sürüş imkanları da sunuyor. Böylece otomobil hem günlük kullanımda hem de performanslı sürüşlerde yüksek esneklik sağlıyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR