USD34,21
EURO37,26
GBP44,61
BIST8.956,03
GR. ALTIN2.949,05
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Binnur Kaya Nasıl Zayıfladı ve Kaç Kilo Verdi? (2024)

Binnur Kaya Nasıl Zayıfladı ve Kaç Kilo Verdi? (2024)

Binnur Kaya Nasıl Zayıfladı
Binnur Kaya Nasıl Zayıfladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binnur Kaya Nasıl Zayıfladı ve Kaç Kilo Verdi? (2024) Binnur Kaya, son zamanlarda verdiği kilolarla sosyal medyada sıkça konuşulmaya başlandı. Hayranları ve izleyiciler, Kaya’nın bu gözle görülür değişiminin sırrını merak ediyor. Bu kilo verme yolculuğunun sırrını aktardık.

Binnur Kaya Nasıl Zayıfladı ve Kaç Kilo Verdi? (2024) Ünlü oyuncu hem iş hem de özel hayatında yaptığı sağlıklı yaşam tercihleriyle dikkat çekiyor. Kilo verme sürecinde sağlıklı beslenme, bol su tüketimi ve düzenli sporun önemli rol oynadığını belirten Kaya hem fiziksel hem de zihinsel olarak kendini çok daha iyi hissettiğini dile getiriyor. Peki nasıl kilo verdi? Detaylar yazımızda.

Binnur Kaya Nasıl Zayıfladı?

Binnur Kaya ilk olarak 2023 yılında Kırmızı Oda dizisindeki rolü için, dikkat çekici değişim yaşamıştı. Zayıflamak çoğu zaman zorlayıcı süreç olarak görülse de Kaya bunu sağlıklı bir şekilde başardı ve toplamda 10 kilo verdi. Peki nasıl zayıfladı? Kaç kilo verdi?

Kilo verme sürecinde kendisine belirlediği hedefler doğrultusunda ilerleyerek, yalnızca estetik kaygılarla değil, sağlıklı yaşam biçimi benimseyerek bu süreci yönetti. Binnur Kaya kilo vermek için öncelikle sağlıklı beslenme düzenine geçiş yaptığını belirtti. Diyetinde protein ve lif açısından zengin besinlere ağırlık verirken, şeker ve yağ alımını minimum seviyeye indirdi.

Bu tür bir beslenme biçimi, yalnızca kilo kaybını desteklemekle kalmadı. Aynı zamanda enerji seviyelerini artırarak onu daha dinç hale getiriyor. Günlük su tüketimini de artırarak, günde en az 2 litre su içmeye özen göstermiş. Ayrıca kendisine yöneltilen kaç kilo verdi? nasıl zayıfladı? sorularına ise düzenli sporun öncelikli olduğunu vurguladı.

Haftada 5 gün, en az 30 dakika yürüyüş yaparak hem fiziksel aktivitesini artırdı. Hem de stresi azaltma konusunda etkili yöntem geliştirdi. Ayrıca yoga ve pilates gibi egzersizleri de hayatına entegre ederek hem bedensel hem de zihinsel sağlığını desteklemiş.

Binnur Kaya kaç kilo verdi? Tüm bu söyledikleri yaparak yaklaşık olarak kısa süre içerisinde 10 kilo verdiğini açıkladı. Hepimize örnek olacak bu sağlıklı beslenmenin devam etmesinin de oldukça önemli olduğunu söylemek gerekiyor.

Binnur Kaya Nasıl Zayıfladı ve Kaç Kilo Verdi? (2024)
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!