Bingöl-Elazığ kara yolunun Kuruca mevkisinde bugün meydana gelen bir kaza sonucunda hayatını kaybeden bir kişi olduğu, 2 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Kaza, saatler 10:00 sıralarında meydana geldi. 12 AJ 502 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu yol dışına çıkarak takla attı. Araç, çarpmanın etkisiyle büyük bir hasar aldı.

Kazayı gören diğer sürücülerin hemen haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yapmak için harekete geçti.

Kaza sonucunda maalesef bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer yaralılar ise hızla ambulanslarla en yakın hastaneye sevk edildi. Yaralıların tedavi altına alınması için gerekli önlemler alındı.

Polis ekipleri, kaza alanında incelemelerde bulunarak olayın kesin sebebini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Kaza ile ilgili ayrıntılı bir soruşturma başlatıldı.

Kaza nedeniyle Bingöl-Elazığ kara yolunda trafik bir süreliğine kontrollü bir şekilde sağlanırken, araçların geçişine izin verilmedi. Olay yerinde güvenlik önlemleri alınarak, araçların güvenli bir şekilde kaza bölgesini geçmeleri sağlandı.

Kazaya ilişkin bilgiler, yetkililer tarafından basın mensuplarına aktarıldı. Kazanın meydana geldiği bölgede sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılar yapıldı.

Esenyurt'ta Kanlı Gün: Alışveriş Sırasında Silahlı Saldırı, 1 Ölü 1 Yaralı Esenyurt'ta Kanlı Gün: Alışveriş Sırasında Silahlı Saldırı, 1 Ölü 1 Yaralı

Bu talihsiz kaza, trafik güvenliği ve sürücülerin dikkatli olması gerekliliğini bir kez daha hatırlatmaktadır. Yetkililer, benzer olayların yaşanmaması için sürücülerin hız sınırlarına uymaları, emniyet kemeri takmaları ve trafik kurallarına riayet etmeleri konusunda uyarılarda bulunuyor.