Sürüşe Elveda: Tesla'nın Robotaksisi 10 Ekim’de Sahneye Çıkıyor Sürüşe Elveda: Tesla'nın Robotaksisi 10 Ekim’de Sahneye Çıkıyor

Bimcell, uygun fiyatlı ve çeşitli hat seçenekleri ile dikkat çeken bir GSM operatörüdür. Türk Telekom altyapısını kullanarak kullanıcılara faturalı ve faturasız hat seçenekleri sunmaktadır. 2024 itibarıyla faturalı hat fiyatı 350 TL, faturasız hat ise 370 TL olarak belirlenmiştir.

Yeni hat alan kullanıcılar için Bimcell, özel kampanyalar sunmaktadır. Örneğin, yeni hattını alan kullanıcılara 30 gün boyunca her yöne 300 dakika, 300 SMS ve 9 GB cepten internet hediye edilmektedir.

Bimcell hat sahibi olmak isteyenler için basit bir süreç sunmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı ile en yakın Bim şubesine gidilerek sim kart talebinde bulunulabilir. Gerekli evrakların doldurulması ve ücretin ödenmesinin ardından sim kart alınabilir. Ayrıca, mevcut bir numaranız varsa ve Bimcell'e geçmek istiyorsanız, numara taşıma işlemi yapmayı düşünebilirsiniz.

Konuşma Paketleri ile Daha Fazla Tasarruf!

BİMcell, kullanıcılarına konuşma paketleri ile ekonomik seçenekler sunuyor. Her yöne 250 Dakika Ses Paketi sadece 70 TL, 500 Dakika Ses Paketi ise 83 TL. Üstelik, konuşmalarınız 6 saniye üzerinden ücretlendirildiği için, dakika paketinizden düşmeyen avantajlar sunuyor.

İnternet ve SMS Paketleri ile Tam Kontrol Sizde!

İnternet ve SMS kullanımında da BİMcell, geniş seçenekler sunuyor. 1 GB'dan başlayan internet paketleri 54 TL'den başlıyor ve her yöne 1000 SMS Paketi sadece 33 TL. Kullanıcılar ihtiyaçlarına uygun paketleri seçerek bütçelerini daha etkili yönetebilirler. 

Dakika ve İnternet İçeren Üçlü Paketler İle Daha Fazla Avantaj!

BİMcell'in Dost Paketleri, konuşma, SMS ve internet ihtiyaçlarını bir araya getiriyor. Ayda sadece 123 TL'ye başlayan fiyatlarla, kullanıcılar her yöne dakikalar, SMS'ler ve internetin tadını çıkarabilirler. Dost Mega Paketi ile 15 GB internete sahip olmak hiç bu kadar uygun olmamıştı.

BİMcell, Türkiye genelinde %98'i aşan nüfus kapsama oranı ile kesintisiz iletişimi garanti ediyor. Yani, nerede olursanız olun, iletişimde BİMcell yanınızda.

BİMcell'e geçmek isteyenler için güzel bir haber: Eski numaranızı taşıyabilir veya tamamen yeni bir numara alabilirsiniz. Kullanıcılar, istedikleri şekilde geçiş yaparak iletişimde özgürlüğün tadını çıkarabilirler.

BİMcell kullanıcısı olmak oldukça kolay. Size en yakın BİM mağazasına nüfus cüzdanınızın fotokopisiyle giderek hızlı bir şekilde BİMcell avantajlarından yararlanabilirsiniz. 

Yüklemelerinizi Kolayca Yapın!

BİMcell kullanıcıları, TL yüklemelerini BİM mağazalarından veya BİMCELL mobil uygulamasından kolayca gerçekleştirebilirler. Bu, iletişimde kesintisiz bir deneyim yaşamak isteyenler için oldukça pratik bir çözüm sunuyor.

BİMcell ile uygun fiyatlar, kaliteli iletişim ve geniş kapsama alanı bir arada! Size özel avantajlardan yararlanmak için hemen BİM mağazasına uğrayın veya BİMCELL mobil uygulamasını indirin. İletişimde yeni bir döneme BİMcell ile adım atın!

Editör: Haber Merkezi