Günlük hayatta özellikle de Türkiye pazarında oldukça büyük bir sermaye getirisi yakalayan BİM hedef belirlenen fiyatlarını güncelledi. 18 Temmuz itibariyle güncel olarak hisse payı sınırı belirleniyor. Tera Yatırım tarafından yapılan açıklamayla birlikte güçlü olarak ilerleyişini sürdüren mükemmel bir yapı inşa ettirmeyi sürdürüyor. Büyüme beklentilerini karşılayan BİM özelinde ortaklar ve yatırımcılar için büyük bir hedef gösteriliyor. İş modeli olarak ekonomik bir çizelge takip eden BİM sektöre de yön vermeyi sürdürüyor.

Daha ucuz alternatiflerle tüketicilere ayrı bir yelpazede ürün satışı sunmayı sürdürüyor. Endeks Üstü Getiri önerisi veren BİM ortakları aynı zamanda hisse alım satımı yapan küçük ve büyük yatırımcıları da düşünmeyi sürdürüyor. Enflasyonla düzeltilen mali verileri şeffaf bir şekilde açıklamanın yanı sıra hedefleri de gösteriyor.

İstikrarlı Artış Beklentisi BİM İçin Hedef Belirlendi!

Bi̇m Hisselerinde Yeni Hedef Açıklandı!

Hedeflenen istikrarlı artış için beklentileri sürdüren BİM sürekli olarak yatırım konusunda güvenebilecekleri bir dal arayan yatırımcıları düşünüyor. Yatırımcıların son dönemlerde yabancı hisselere yönelmesi hisse piyasasını büyük oranda düşürüyor. Fakat BİM ise bu noktada hedef olarak yatırımcıları Türk piyasasında tutmayı amaçlıyor. Bu sayede makul olanın hala Türk piyasası olduğuna yönelik bir güven duygusu aşılıyor.

18 temmuz günü itibariyle Tera Yatırım BİM için hedeflenen pazar payını ve hedef fiyatını yukarı yönlü ok şeklinde belirttiğini açıklıyor. Revize edilen yeni sonuçlarla birlikte elde edilen görüntüler de büyük önem taşıyor.

T.C. Kimlik Kartı Olan 40.000 TL Alıyor! T.C. Kimlik Kartı Olan 40.000 TL Alıyor!

2024 için BİMAS Hedef Sermaye Beklentileri

2024 yılının 4 çeyreklik periyodunda hedefler belirleniyor. Hedef fiyat olarak 854,3 belirlendi. Son fiyat kısmında ise 610 TL tutarında bir sınır belirleniyor. Tavsiye olarak ise endeks üstü getiri açıklaması yapıldı. Prim potansiyeli açıklanan %40,70 rakamını 18 temmuz itibariyle görüntülemek mümkün kılınıyor. Borsa üzerinden güncel fiyatları artış ve düşüşleri ise serbest piyasa özelinde çeşitli banka bilgilerinden görüntülemek mümkün kılınıyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR