Salı günü itibariyle ülkenin dört bir yanındaki BİM marketlerinde her yaştan tüketici aktüel ürünlerden yararlanabiliyor. Ürünler içerisinde temizlik malzemeleri ve kişisel bakım ürünleri çoğunlukta yer alıyor. Bu ürünleri yanı sıra yine gıda ve atıştırmalık ürün tercih etmek isteyen kullanıcılar da diledikleri ürünlere erişebiliyor. İndirimli olarak satışa sunulan ürünlerin çoklu alım yapılmasında da kampanyalı fiyatlardan yararlanabilme imkânı sağlanıyor.

İŞKUR'dan Yeni Fırsat, İşgücü Uyum Programı ile Günde 566 TL Destek! İŞKUR'dan Yeni Fırsat, İşgücü Uyum Programı ile Günde 566 TL Destek!

BİM Aktüel 2024 23 Temmuz Kataloğunun İçeriği!

Genellikle teknoloji ve mutfak ürünleri ile dikkat çeken BİM aktüel kataloglarında bu hafta ise genellikle temizlik ve bakım ürünleri ön plana çıkıyor. Ürünler içerisinde kaliteli markalara da yer alıyor. Üstelik bu kaliteli markaların çok daha uygun fiyatlarla satışa sunuluyor olması kullanıcıların da ilgisini çekiyor. Temizlik konusunda saç şampuanları ve duş jeli ürünleri birbirinden farklı çeşitleri ve markaları ile raflardaki yerini alıyor. Bunun yanı sıra diş fırçası ve diş macunu ürünlerinin yanı sıra kürdan ve banyo süngeri gibi her türlü temizlik ürününe de yer veriliyor.

30 Ocak Bim

Temizlik ve hijyen ürünlerinin yanı sıra gıda ürünlerinde de büyük indirimler yer alıyor. Bu indirimlere dahil olarak maden suyu ve soğuk kahve ürünlerinin yer aldığını da belirtmemiz mümkün oluyor. Lip Balm ve el kremi gibi ürünler de BİM aktüel kataloğuna dahil olan ve son derece uygun fiyatlarıyla satışa sunulan ürünler arasında yer alıyor.

Farklı Stillerde Peçete Modelleri BİM Aktüel’de

Özellikle sunumlarında peçete modellerine önem veren kullanıcılar için baskılı peçete modelleri yer alıyor. Aynı zamanda kullanım amacında büyük bir kolaylık sağlayan çek kopar özellikli ürünler de yer alıyor. Islak havlu ürünlerinin yanı sıra mandalina kokulu kuru mendil de yer alıyor. Bu ürünler arasında özellikle de temizliğin yanı sıra sunumlar için kullanılabiliyor olmaları oldukça ilgi çekiyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR