1. Haberler
  2. Yaşam Haberleri
  3. BİM Aktüel Bu Hafta da Ayrıcalıklı Ürünleriyle Şaşırtmaya Devam Ediyor!

BİM Aktüel Bu Hafta da Ayrıcalıklı Ürünleriyle Şaşırtmaya Devam Ediyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

27 Ağustos tarihinden itibaren her vatandaşın onlarca ürün arasından istediğini seçerek alışveriş yapabileceği yepyeni BİM kataloğu sonunda yayınlanıyor. Katalog içinde dahil olan aktüel ürünlerin yanı sıra indirimli ürünler daha fazla ilgi çekiyor. Ürünlerin bir hayli geniş çerçevede satışa sunulmuş olmasıyla birlikte müşteriler ise daha şimdiden marketten neler alacağının listesini hazırlıyor. Deterjan ürünlerinden tutun da şampuan ürünlerine kadar ve onlarca hijyen ürününden detaylı bakım kitlerine kadar pek çok aktüel ürün bu hafta sizi bekliyor. Ürünlerin en çok ise kalitesi ile bu kadar uygun fiyatlı olmaları ilgi çekiyor. İşte çeşitliliği ile birlikte ürünlerin detayları…

Bu Hafta Aktüel Ürünlerde Neler mi Var?

Bu haftanın aktüel ürünleri de her zaman olduğu gibi merak ediliyor. Özellikle de son dönemlerde revaçta olan onlarca ürün arasında sizler de size en uygun olanını en cazip fiyatlarla satın alabilirsiniz. Farklı kokularda ve markalarda duş jelleri, bebek bezleri ve deterjanlar bu hafta sizi bekliyor. Tuvalet kağıdının uygun fiyatlı versiyonları ve çok ucuza makyaj seti ürünleri de sizlerin bu hafta BİM Aktüel ürünleri arasında satın alabileceğiniz ürünler arasında kendine yer buluyor.

Bakım ve hijyen ürünleriyle birlikte onlarca markanın gıda ürünleri de sizleri bekliyor. Hem temel gıda ürünleri hem de abur cubur ürünlerini çok uygun fiyatlarla satın almak için hemen BİM marketlerini ziyaret edebilirsiniz.

Aktüel Ürünleri Arasında Fiyatlar Yıldız Gibi Parlıyor!

BİM Aktüel ürünleri arasında bu haftanın öne çıkan pek de bir ürünü olmamasına rağmen fiyatlar tek başına haftanın ürünleri olmaya hak kazanıyor gibi duruyor. BİM marketlerinin bu haftaki ürünleri arasında toz deterjan 10 kilogramlığının fiyatı 299 TL iken Duru Şampuan’ın fiyatı ise 700 mililitre için 75 TL ile yer alıyor. Eşitleyici yüz kremi 40 ml için 199 TL gibi pek çok bakım ve temizlik ürününe sizler de erişebilirsiniz.

BİM Aktüel Bu Hafta da Ayrıcalıklı Ürünleriyle Şaşırtmaya Devam Ediyor!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!