1. Haberler
  2. Yaşam Haberleri
  3. BİM 13 Eylül 2024 Aktüel Ürünler Listesi Yayımlandı! Bu Hafta Kaçırılmayacak İndirimler Sizleri Bekliyor!

BİM 13 Eylül 2024 Aktüel Ürünler Listesi Yayımlandı! Bu Hafta Kaçırılmayacak İndirimler Sizleri Bekliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alışveriş tutkunları için dolu dolu fırsatlar sunan BİM bu hafta da hem ev ihtiyaçlarına hem de teknolojik ürünlere yönelik geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Cuma günü raflarda yerini alacak olan ürünler sınırlı sayıda olacak bu yüzden erken gitmeniz gerekiyor.

BİM, uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle bu hafta da müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Fakat şunu unutmamak lazım aktüel ürünler sınırlı stoklarla geliyor. Bu yüzden almak istediğiniz ürünü kaçırmamak için market açılır açılmaz gitmenizi öneririz. BİM her hafta olduğu gibi bu hafta da cazip fırsatlarıyla müşterilerine kaliteli alışveriş deneyimi sunmaya devam ediyor.

Haftanın Öne Çıkan Ürünü Katlanabilir Elektrikli Bisiklet

Bu hafta BİM markette teknoloji ve pratikliği bir araya getiren harika fırsat sizi bekliyor. Şehir içi ulaşımda hem çevre dostu hem de oldukça kullanışlı alternatif sunan Katlanabilir Elektrikli Bisiklet, 13 Eylül’de BİM raflarında yerini alıyor. Katlanabilir elektrikli bisiklet güçlü 36V 10 AH bataryası sayesinde uzun mesafelerde bile rahatlıkla kullanılabiliyor.

Günlük işlerinizi hallederken ya da şehir içinde kısa yolculuklar yaparken size büyük kolaylık sağlıyor. 35-45 kilometreye kadar giden bisiklet, şarj derdini minimuma indiriyor. Şarj etmeden uzun mesafeleri kolayca kat edebilmeniz hayatınızı çok daha pratik hale getirecek.

Elektrikli bisikletin maksimum hızı 25 km/sa. Yani trafiğe takılmadan hızlı şekilde istediğiniz yere varabilirsiniz. BİM’de 13 Eylül’den itibaren satışa sunulacak katlanabilir elektrikli bisiklet 22.975 TL’den satışa çıkarıyor.

Haftanın Diğer Ürünleri Ne?

Özellikle oyuncak reyonu hem çocukların yüzünü güldürecek hem de ebeveynlerin ilgisini çekecek seçeneklerle dolu. Eğitici oyuncaklardan yaratıcı oyun setlerine kadar geniş bir yelpaze sunulmuş. Ailecek keyifli vakit geçirmek ve çocuklarınızı mutlu etmek için oyuncakları kaçırmamanızı öneririz. Teknoloji severler içinse akıllı bileklik mouse ve klavye gibi ürünler uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

BİM 13 Eylül 2024 Aktüel Ürünler Listesi Yayımlandı! Bu Hafta Kaçırılmayacak İndirimler Sizleri Bekliyor!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!