İSTANBUL Beyoğlu Hasköy’de, şok edici bir olay yaşandı. Bir kadın, sokak ortasında silahlı bir saldırgan tarafından öldürüldü. Aynı kişi daha sonra kendi kafasına sıkarak ağır yaralandı. Kadın olay yerinde hayatını kaybederken, şüpheli hastaneye kaldırıldı. Polis olaya ilişkin geniş çapta inceleme başlattı. İşte tüm detaylar.

Adliye Koridorlarında Zılgıt Gerginliği: Taraflar Birbirine Saldırdı Adliye Koridorlarında Zılgıt Gerginliği: Taraflar Birbirine Saldırdı

Beyoğlu Saldırı

Beyoğlu'nun Hasköy semtinde, gerilim dolu anlar yaşandı. Bugün öğlen saatlerinde, bir kişi kadını ara sokakta silahla öldürdüğü iddia edilen olayda, aynı şüpheli daha sonra aynı silahla kendi kafasına ateş etti. Kadın, aldığı silah yarası nedeniyle olay yerinde hayatını kaybetti. Şüpheli ise ağır yaralı olarak hemen hastaneye kaldırıldı. Bölgeye ivedilikle çok sayıda polis ekibi yönlendirildi.

Olayın ayrıntılarına ilişkin güvenlik kameraları incelendiğinde, silahlı saldırganın kadının kolundan tutarak onu sürüklediği ve ara bir sokağa çektiği görüntüler ortaya çıktı. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatırken, görgü tanıklarının ifadelerine başvuruluyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR