USD34,00
EURO38,06
GBP45,26
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.830,63
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Istanbul Haberleri
  3. Beylikdüzü’nde Feci Kaza: Araç 4 Çocuğun Üzerinden Geçti

Beylikdüzü’nde Feci Kaza: Araç 4 Çocuğun Üzerinden Geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan korkunç bir kaza, mahallede büyük panik yarattı. Kavaklı Mahallesi Marmara Caddesi’nde meydana gelen olayda, sürücü S.A.’nın kullandığı araç, virajı dönerken kaldırımda oturan 4 çocuğun üzerinden geçti. Kazada 1’i ağır olmak üzere 4 çocuk yaralandı.

Kaza, saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Sürücü S.A., otomobiliyle cadde üzerinde seyrederken, sokağa giriş yapmak amacıyla manevra yaptığı sırada aracın kontrolünü kaybetti. Bu esnada kaldırımda oturan Zümra K., Miray K. ve diğer iki çocuk, aracın altında kaldı. S.A.’nın aracı, çocuklara çarptıktan sonra zincir marketin camına ve park halindeki başka bir otomobile çarparak durabildi.

Araç 4 Çocuğun Üzerinden Geçti

Çevredeki vatandaşların büyük panik yaşadığı olay, anında güvenlik kameralarına yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde, aracın virajı döndüğü sırada kaldırımda oturan çocuklara çarptığı, kazanın hemen ardından bir çocuğun ayağa kalkarak kaçmaya çalıştığı anlar net bir şekilde görülüyor. Olayın ardından, çevredeki vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine ve polise haber verdi.

Ağır yaralanan Zümra K., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hızla hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan küçük kızın, 4 saat süren bir ameliyat geçirdiği ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Diğer yaralı çocuklar ise çeşitli hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Miray K.’nin ayağının kırıldığı, diğer iki çocuğun ise hafif sıyrıklarla kazayı atlattığı belirtildi.

Kazanın ardından büyük bir şok yaşayan sürücü S.A., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sürücü, adliyeye sevk edildi. Kaza sonrasında yaşananlar, çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına da yansıdı.

Olay yerinde esnaflık yapan Mahmut Çelilli, kazayı şöyle anlattı: “Bayan, sokağa dönerken direksiyon hakimiyetini kaybetti ve kaldırımda oturan çocuklara çarptı. Birisinin durumu çok ağır, diğerinin ayağı kırıldı, diğer iki çocuk ise hafif yaralı. Araç, daha sonra park halindeki bir araca da çarptı. Sürücü şoktaydı, çocukların aileleri ise büyük bir feryat içindeydi.”

Olayla ilgili soruşturma sürerken, mahalledeki vatandaşlar, caddede yaşanan bu tür kazaların önlenmesi için yetkililerden acil önlem alınmasını talep ediyor. Kazada ağır yaralanan Zümra K.’nin sağlık durumu ise yakından takip ediliyor.

Beylikdüzü’nde Feci Kaza: Araç 4 Çocuğun Üzerinden Geçti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!