Ezeli rakiplerine göre altyapıdan oyuncu cıksrma ve genç oyuncu satışı konusunda sık sık eleştiri gören Beşiktaş adına felaket geçen 2023/2024 sezonunda belki de tek olumlu şey Semih Kılıçsoy oldu. Kadro kalitesi, oyun zevki ve puan tablosunda taraftarlarını çok kızdıran Kara Kartal'da taraftarların öfkesini dindiren Semih Kılıçsoy, oynadığı oyunla birçok kesimden övgü aldı. Etkileyici performansı genç oyuncuyu Avrupa'nın en büyük kulüplerinin radarına sokarken, Arsenal ve Tottenham gibi devlerin de onu yakından takip ettiği söyleniyor.

Semih Kılıçsoy Kimdir?

Semih Kılıçsoy Kimdir

İstanbul'un Avrupa yakasında doğan Kılıçsoy, 2016 yılında Beşiktaş'ın alt yapısına katıldı ve 2021 yılında profesyonel bir anlaşma imzalayarak genç takımda çok başarılı olduğunu kanıtladı. 18 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş adına U19 Süper Ligi'nde 61 maçta forma giydi ve 40 gol attı. Genç oyuncu, 2022/23 sezonunda A takımda oynadığı dört maçta gol atmayı başaramadı ancak 2023/24 sezonunda işler siyahla beyaz kadar farklı oldu. Geçtiğimiz sezon adeta zincirlerini koparan Semih Kılıçsoy, 38 maçta forma giyerken 12 gol 3 asist yaptı.

Semih Kılıçsoy Hangi Pozisyonda Oynuyor?

Semih Kılıçsoy, asıl olarak forvet mevkiinde görev alsa da, hücuma dönük orta saha ve kanat mevkilerinde de görev yapabiliyor.

Semih Kılıçsoy'la Hangi Kulüpler İlgileniyor?

Son yapılan haberlere göre; Arsenal , Tottenham , West Ham, Fulham, Sevilla, Atletico Madrid, Borussia Dortmund ve RB Leipzig, genç oyuncu ile ilgileniyor.

Semih Kılıçsoy'un Sözleşmesi Ne Zaman Sona Eriyor?

Semih Kılıçsoy'un Beşiktaş'la sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona eriyor.

Para Milli Yüzücü Sevilay Öztürk Kimdir? Instagram Hesabı Nedir Para Milli Yüzücü Sevilay Öztürk Kimdir? Instagram Hesabı Nedir

Semih Kılıçsoy Kaç Yaşında?

Semih Kılıçsoy, 15 Ağustos 2005'te doğdu ve 18 yaşında.

Semih Kılıçsoy'un Instagram'ı Nedir?

Semih Kılıçsoy'un Instagram hesabı @semihkilicsoy9 an itibariyle 1 milyon takipçiye sahiptir.

Editör: Şahsüver ÇITIR