USD34,26
EURO37,63
GBP44,90
BIST8.963,32
GR. ALTIN2.910,31
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Yaşam Haberleri
  3. Bedava Altılı Ganyan Tahminleri 5 Ekim 2024

Bedava Altılı Ganyan Tahminleri 5 Ekim 2024

Bedava Altılı Ganyan
Bedava Altılı Ganyan
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bedava altılı ganyan tahminleri 5 Ekim 2024, at yarışı tutkunları için heyecan dolu gün olmayı vaat ediyor. İzmir, Diyarbakır ve Ankara gibi üç farklı şehirde gerçekleşecek olan yarışlar, yarış severlerin ilgisini çekmek için yeterli sebepleri sunuyor. Her şehirdeki farklı koşular ve öne çıkan atlar, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak gibi görünüyor. İnsanların yarış heyecanı bastığında, hangi atların öne çıkacağını merak ederek araştırma yapması da kaçınılmaz bir durum. Peki hangi atlar öne çıkıyor? Ganyan tahminleri ne yönde? Detaylar yazımızda.

Bedava Altılı Ganyan Tahminleri 5 Ekim 2024

Yarış severler, atların koşulardaki başarılarını ve performanslarını takip ederek, günün galiplerini tahmin etmeye çalışacak. 5 Ekim 2024 at yarışı tutkunları için heyecan dolu gün olacak. Türkiye’nin üç farklı şehrinde İzmir, Diyarbakır ve Ankara’da toplamda 25 koşu gerçekleştirilecek.

Ankaralı yarış severler, 10 koşulu programla buluşacakları için oldukça şanslılar. 1400 ile 2200 metre arası çim mesafesinde gerçekleştirilecek olan yarışlar, özellikle saat 13:00’da başlayıp 17:30’da sona erecek. Peki bedava altılı ganyan tahminleri ne? Dikkat çeken isimler arasında Alp Empire ve 6. koşuda boy gösterecek Nergizli yer alıyor.

İzmir’de de heyecan eksik olmayacak. 9 koşunun gerçekleşeceği yarış programı, saat 16:15’te başlayıp 20:30’da sona eriyor. İzmir yarışları 5 Ekim bedava altılı ganyan tahminlerinde Bakırınoğlu, Kavashan, Bertan ve Bocce gibi dikkat çekici atların katılımıyla renklenecek gibi duruyor. Ancak günün atları için büyük kararsızlık bulunuyor. Bu koşularda hangi atlar günün yıldızı olmayı başaracağınız göreceğiz.

Diyarbakır’da ise yarışlar, 21:00’de başlayıp 23:30’da sona erecek. Burada 6 koşu gerçekleştirilecek ve 1200 ile 1700 metre arası çim mesafesinde koşulacak. Diyarbakır’ın heyecan dolu ganyan programında öne çıkan altılı tahminleri arasında Dumrul, Yarova ve Satvet bulunuyor.

5 Ekim altılı ganyan için en çok öne çıkan il de yine Diyarbakır oldu. Gece yarışları, her zaman daha fazla heyecan ve sürprizler sunma potansiyeli taşıyor. Bu nedenle, Diyarbakır’daki koşular için de gözlerinizi dört açmanız tavsiye ediliyor.

Bedava Altılı Ganyan Tahminleri 5 Ekim 2024
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!