Batu Z ve Lucifer: “Zenginlerin Fakirlere Söylediği En Büyük Yalan”

batu-z-ve-lucifer-zenginlerin-fakirlere-soyledigi-en-buyuk-yalan.jpg

Batu Z ve Lucifer, son günlerde verdikleri bir röportajda, sosyal medyada insanlara zengin olmanın sırlarını anlatan kişilere yönelik sert bir eleştiri yaparak, “Zengin olmak sizi mutlu etmeyecek, bana hikayeler anlatmayın” şeklinde açıklamalarda bulundu. Bu sözlerinin ardından dikkat çeken isimlerden biri olan Acun Ilıcalı’ya da cevap vermekten çekinmediler.

Acun Ilıcalı, Futbol Arena röportajında zenginliğin mutluluğu getirmediğini ve fakirlikten zenginliğe geçtiğini anlatarak sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Ancak Batu Z ve Lucifer, bu açıklamaların ardından Acun Ilıcalı’ya yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Zenginlerin Fakirlere Söylediği Büyük Yalan

Sosyal medya fenomenleri, “Zenginlerin fakirlere söylediği en büyük yalan ‘Zenginlik mutluluk getirmez. Parayı verin bizde kalsın.’ derler. Bırakın insanlar zengin olup öyle karar versinler. Survivor daveti için böyle bir videoya gerek yoktu.” sözleriyle Acun Ilıcalı’ya karşı çıktılar.

Kendi Hayatlarımızı Kendi Karar Verelim

Bu sözlerle Batu Z ve Lucifer, Acun Ilıcalı’nın zenginlik ve mutluluk üzerine yaptığı açıklamalara tepki göstererek, insanların kendi hayatlarına kendilerinin karar vermesi gerektiğini vurguladılar.

Survivor Daveti İçin Gereksiz Bir Video

Ayrıca, Ilıcalı’nın açıklamalarının Survivor daveti için gereksiz olduğunu belirttiler.

Exit mobile version