Türkiye'nin Galler ile oynadığı UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçında Barış Alper Yılmaz'ın kırmızı kart görmesi, maçın en dikkat çekici anlarından biri oldu. Ancak maçta yaşanan bir olaydan dolayı Barış Alper Yılmaz neden kırmızı kart gördü? sorusu araştırılmaya başladı. İlk yarının 29. dakikasında Joe Rodon ile yaşadığı tartışma sonucunda sarı kart görüyor. Barış bu durumun ardından biraz daha dikkatli olması gerektiğini düşündü. Ancak ne yazık ki ikinci yarıda 62. dakikada bu durumu yeterince yönetemedi.

Barış Alper Yılmaz Neden Kırmızı Kart Gördü?

Oyun esnasında sol kanatta gerçekleşen bir ikili mücadelede Yılmaz Neco Williams’a kontrolsüz bir müdahalede bulunduğunu görüyoruz. Sarı kartın zaten ilk yarıda bir tane aldığı için, maçtaki ikinci sarı kartı olmasının sonuçları oldukça ağır oldu. Bunun ardından birçok kişi Barış Alper Yılmaz neden kırmızı kart gördü? sorusunu araştırmaya başladı.

Maçın akışını değiştiren bu olay takımını dezavantaja soktu. Kırmızı kart gördükten sonra Barış Alper’in sahayı terk etmesi sadece onun değil, takım arkadaşlarının da moralini etkilediğini görüyoruz. Peki Barış Alper Yılmaz neden kırmızı kart gördü? bu olay 2. kez sarı kart alması nedeniyle gerçekleşiyor.

Galatasaray’ın Yeni Transferleri Şov Yaptı: Tribünlerle Üçlü Çektiler! Galatasaray’ın Yeni Transferleri Şov Yaptı: Tribünlerle Üçlü Çektiler!

Maçta yaşanan olayın ardından sosyal medya üzerinden Barış Alper Yılmaz neden kırmızı kart gördü? sorusu gündeme geliyor. İlk sarı kartını yaptığı faul sonrası gören Barış ikinci faulde ise rakip oyuncunun ayağına basarak gerçekleşiyor.

Barış Alper Yılmaz’ın bu kırmızı kartı son dönemde gösterdiği form grafiğini gölgede bırakmıyor. 24 yaşındaki oyuncu, Galatasaray’da sergilediği performansla adından söz ettiriyor. Ancak kırmızı kart ne yazık ki İzlanda maçında takım arkadaşlarını yalnız bırakmasına neden oluyor. Barış Alper Yılmaz neden kırmızı kart gördü? sorusunun cevabı ise 2 kez sarı kart alması oluyor.

A Milli Takımımız ise 9 Eylül Pazartesi günü UEFA Uluslar B Ligi 4. Grubu’ndaki ikinci maçında İzlanda’yı ağırlayacak. Ancak Barış Alper Yılmaz neden kırmızı kart gördü? sorusunun sorulduğu olayın ardından Yılmaz artık önümüzdeki önemli maçta takımımızda yer almayacak. Karşılaşma İzmir’de Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak ve Yılmaz’ın eksikliği hissedilecek gibi duruyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR