Samsun'un Atakum ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, Ertuğrul Temiz (39) isimli şahıs, kendisini aldattığını düşündüğü sevgilisi Gülcan Güneş'i (44) banyoda tabancayla vurarak öldürdü. Olay, Körfez Mahallesi'nde meydana geldi. Ertuğrul Temiz ile birlikte yaşayan ve bir çocukları bulunan çift arasında çıkan tartışma büyüyünce, Temiz, sevgilisini başından vurarak öldürdü. Olayın ardından Ertuğrul Temiz, küçük çocuğunu da alarak kaçtı.

Samsun'da Bayram Sabahı Feci Kaza: 8 Kişi Yaralandı Samsun'da Bayram Sabahı Feci Kaza: 8 Kişi Yaralandı

Polis ve Sağlık Ekipleri Olay Yerine Sevk Edildi

Ertuğrul Temiz'in erkek kardeşine telefonla "Eşimi vurdum, çocuğumu alıp kaçıyorum" mesajı atması üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Eve giden polis ekipleri, içeri girmek için itfaiye ekiplerinden yardım istedi. İtfaiye ekipleri kapıyı açtıktan sonra içeri giren polisler, Gülcan Güneş'in cansız bedeniyle karşılaştı. Güneş'in cenazesi, otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Şüpheli Ertuğrul Temiz Gözaltına Alındı

Olayın ardından kaçan Ertuğrul Temiz, kısa bir süre sonra polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Cinayet Büro ekiplerine teslim edilen Temiz'in ifadesinde, sevgilisinin vücudunda morluklar görmesi üzerine aldatıldığını düşündüğünü ve bu nedenle tabancayla ateş ettiğini belirttiği öğrenildi.

Ertuğrul Temiz'in çocuğunu yakalanmadan önce ablasına bıraktığı öğrenildi. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cinayet, Atakum'da büyük bir şok etkisi yaratırken, adli makamların soruşturması devam ediyor.