Bankalardan Büyük Kampanya! Sıfır Faizli 50 Bin TL Kredi Fırsatları!

Bankalardan Büyük Kampanya

Bankalar yeni müşterilerine avantaj sağlayan kredi kampanyasındaki tutarı güncelledi. İşte yeni kredi tutarları…

Bankalar arasında verilen yeni müşteri kredi kampanyası 15 bin TL ile 50 bin TL arasında değişiyor. Sıfır faizli kampanyaları hem acil nakit ihtiyacı olan hem de borçlarını yapılandırmak isteyenler için ideal çözüm sunuyor. Bu kampanyalar sayesinde vatandaşlar, yüksek faiz yükü olmadan ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

Kampanyalardan yararlanmak isteyenler, başvurularını internet bankacılığını kullanmaları yetiyor. Başvuruda bulunmak istediğiniz bankaya mobil bankacılığı kullanarak müşteri olmanız gerekiyor. Ardından hesabınız üzerinden başvuruda bulunabilir ve size sunulan özel kampanyalardan birini seçebilirsiniz. Başvuru süreçlerini hızlandırarak onay sürelerini de minimum seviyeye indiriyor. Böylece, acil nakit ihtiyacı olan bireyler, hızlı şekilde kredi alabilme imkânına sahip oluyor.

Yeni Müşterilerine Kredi Veren Bankalar Hangileri?

İlk olarak QNB Finansbank müşterilerine yönelik olarak yüzde 0 faizli 6 ay vadeli 20.000 TL imkânı tanıyor. Ayrıca yüzde 0 faizli 3 ay vadeli 2.000 TL tutarında nakit avans olanağı da sağlıyor. QNB Finansbank toplamda müşterilerine toplamda 45.000 TL imkânı sunuyor. Garanti BBVA da benzer bir kampanya ile öne çıkıyor. Müşterilerine 6 ay vadeli 20.000 TL’ye kadar faizsiz ve 3 ay vadeli 25.000 TL tutarında faizsiz taksitli nakit avans imkânı tanıyor.

ING Bank özel yüzde 0 faizle 6 ay vade ile 15.000 TL’ye kadar kredi verme vaadinde bulunuyor. Aynı zamanda Denizbank müşterilerine 3 ay vadeli 15.000 TL’ye kadar faizsiz nakit avans ve 6 ay vadeli 10.000 TL’ye kadar faizsiz kredi sunuyor. Böylece toplamda 25.000 TL faizsiz kredi imkânı sağlıyor. Aynı şekilde diğer bankalarda benzer kampanyalar sunuyor.

Sıfır Faizli Kredi Kampanyası Şartları Neler?

Bu kampanyalardan yararlanabilmek için bazı koşulların sağlanması gerekiyor. İlk olarak, bankanın yeni müşterisi olmak ve ilk defa hesap açmak şartı aranıyor.

Kampanyalardan faydalanmak isteyen kişilerin, bankanın belirlediği diğer şartları da yerine getirmesi gerekiyor. Genellikle başvuru yapacak bireylerin kredi notlarının belirli seviyenin üzerinde olması ve gelir belgelerinin ibraz edilmesi talep ediliyor.

Exit mobile version