Balıkesir’de Damat Dehşet Saçtı, 2 Ölü, 2 Yaralı!

Balıkesirde Vahşet

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, M.Ö. isimli şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşiyle barışma girişiminde bulunduğu kayınpederinin evinde dehşet dolu anlar yaşattı. Kızılkeçili Mahallesi Fazıl Bey Caddesi’nde yaşanan olay, bir tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle son buldu. M.Ö., eşi, kayınvalidesi ve baldızıyla girdiği tartışmada kontrolünü kaybederek, ailesine bıçakla saldırdı.

İki Kişi Hayatını Kaybetti, İki Kişi Yaralandı

Tartışma esnasında M.Ö., kayınvalidesi Sevim Kaya ve baldızı Gülçin Kaya’ya bıçakla saldırdı. Baldızı Gülçin Kaya, olay yerinde hayatını kaybederken, kayınvalidesi Sevim Kaya ağır yaralı olarak kaldırıldığı Körfez Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulan eşi Nezihe Nurçin Ö. ise Körfez Hastanesi’nde ameliyata alındı. Kayınpederi Ali Rıza Kaya ise elinden yaralanarak saldırıdan hafif şekilde yaralı olarak kurtuldu.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma, saldırının ardından M.Ö.’yü gözaltına alırken, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Edremit Cumhuriyet Savcılığı, olayın arka planını araştırırken, yaşanan bu üzücü olay Balıkesir’de geniş yankı uyandırdı.

Bu olay, Türkiye genelinde artan aile içi şiddet vakalarına bir yenisini eklerken, toplumda şiddetin önlenmesi ve aile içi sorunların barışçıl yollarla çözülmesi gerektiği bir kez daha gündeme geldi. Güvenlik güçleri ve savcılık, soruşturmanın detaylarına dair kamuoyunu bilgilendirecek.

Exit mobile version