Güney Sudan’da doğup büyüyen ve dünya gündeminde kendine yer bulan ünlü güzel oldukça esmer teniyle ilgi çekiyor. Özellikle de dünyanın en koyu tenlisi olma noktasında yapılan araştırmalarda ilk sırada yer alan Nyakim Gatwech model olmanın tek yolunun ten renginden geçmediğini de bizlere kanıtlıyor. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ise takipçilerini hayrete düşürüyor. Giydiği kıyafetler ile esmer teninin birleşimi sonrasında ortaya çok güzel görüntüler çıkıyor. Nyakim Gatwech hakkında araştırma yapanlar hem yaşam tarzını, hemde sosyal medya hesaplarını merak ediyorlar. 

Ebru Şallı Haciz Olayı Nedir? Ebru Şallı Haciz Olayı Nedir?

Dünyanın En Esmer Modeli Nyakim Gatwech Kimdir?

Nyakim Gatwech Esmer

Dünyanın en esmer kadın modeli olma özelliğine sahip olan model Güney Sudan’da dünyaya geldi. Henüz 24 yaşında olmasına rağmen gerek kameralar karşısında verdiği pozlar gerekse de fiziği ile birlikte ilgi çekiyor. Son dönemlerin en çok araştırılan ve merak edilen modellerinden bir tanesi olmasının yanı sıra oldukça güzel pozları ile de takipçileri tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Daha önce dünyanın en esmer modeli unvanı olmadan önce eşsiz güzelliği göz ardı ediliyordu. Çoğunluk tarafından bu ten rengi ile eleştirilerin odak noktası oluyor ve ırkçı söylemlerle karşılaşıyordu. Aldığı bu eleştirilerden bir tanesi ise henüz 2016 yılında daha 16 yaşındayken ten rengini beyazlatmasına yönelik tavsiyeler aldı. Fakat Sudanlı ünlü güzel bu eleştirilere kulak asmadı ve kendi kariyerini güzel bir şekilde planlayarak yolun belirledi.

Nyakim Gatwech ve Instagram Hesabı!

En Esmer Kadın

Hayranları tarafından geniş bir kitlece sevilen saygı gören bir model halini alan Nyakim Gatwech ‘’quewn of darkness’’ lakabıyla anılıyor. Karanlığın kraliçesi anlamını taşıyan bu lakap ise ünlü modelin oldukça hoşuna gidiyor.

Lakabı ile ilgili Instagram hesabından da oldukça fazla sayıda açıklamalarda bulunan ünlü model koyu renkli olmanın sürekli olumsuz olaylarla ilişkilendirilmemesi gerektiğine de vurgu yapıyor. Toplamda 910 binden fazla takipçisi olan Gatwech’in ABD’de yaşadığı ve Loreal Paris başta olmak üzere pek çok marka ile işbirliği halinde çeşitli reklam çalışmaları yaptığı biliniyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR