USD34,12
EURO38,27
GBP45,77
BIST9.913,55
GR. ALTIN2.918,58
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin Haberleri
  3. Bahar Dizisi 2. Sezon Hangi İsimler Kadroya Katıldı?

Bahar Dizisi 2. Sezon Hangi İsimler Kadroya Katıldı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahar dizisi, 2. sezonuyla ekranlara geri döndü. Yeni sezonda yeni yüzlerin görülmesi izleyenleri heyecanlandırdı. İşte detaylar…

lk sezonu ile büyük beğeni toplayan yapım izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu. Show TV’de yayınlanacak olan Bahar’ın yeni bölümleri, yine dikkat çekici hikayesi ve sürükleyici karakterleri ile izleyenlerin karşısına çıkacak. Bu süreçte dizinin kadrosuna katılan isimler diziye olan ilgiyi artıran unsurlar arasında yer alıyor.

Bahar dizisinin yapımcılığını Asena Bülbüloğlu üstlenirken, yönetmenlik koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Senaryosunu ise Ayça Üzüm ve Atasay Koç’un kaleme aldığı dizi hikayesindeki derinlik ve karakter gelişimi ile öne çıkıyor. Başrollerde Demet Evgar Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın yer aldığı dizinin kadrosuna eklenen yeni oyuncular da oldukça dikkat çekici. İkinci sezon ile karakterlerin de diziye katkı sağlayacağı düşünülüyor.

Bahar Dizisi 2. Sezon Kadroya Katılanlar Kimler?

Ayrıca dizi 2. sezonuyla kadrosuna katılan isimlerle de dikkatleri üzerine çekiyor. Diziye katılan karakterler, hikâyenin dinamiklerini değiştirecek gibi görünüyor. Özellikle Büşra Pekin’in Süreyya karakteriyle diziye katılması izleyiciler tarafından beğeni topladı. Enerjisi ve oyunculuk yeteneğiyle tanınan Pekin Bahar’ın hikayesine renk katacak. Süreyya’nın hayatına nasıl dahil olacağı ve diğer karakterlerle olan etkileşimleri, izleyicilerin merak ettiği konular arasında.

Bir diğer yeni isim Elçin Afacan ise Eylem karakteriyle kadroya katıldı. Afacan daha önceki projeleriyle dikkat çekmiş oyuncudur. Eylem’in hikâyeye olan katkıları ve karakterinin gelişimi, izleyicilere sürprizler sunabilir. Bahar dizisinin güçlü kadrosuna katılan iki isim diziye taze soluk getirerek izleyicilerin ilgisini artıracak.

Bahar Dizisi Hangi Gün Hangi Kanalda?

Bahar dizisi, izleyicileri derin hikâye ile buluşturmanın yanı sıra karakterleriyle de gönüllerde taht kurmuş bir yapım olarak dikkat çekiyor. İlk sezonu birçok seyircinin favorisi haline gelmiş ve sezon finaliyle birlikte akıllarda kalıcı etki bırakmayı başarmıştı.

Bahar yeni sezonuyla geri dönerek, izleyicileri yeniden ekran başına toplamaya hazırlanıyor. Dizi Show TV’nin güvencesi altında 24 Eylül günü izleyicilerle buluştu. Dizinin yeniden başlaması, izleyiciler arasında büyük heyecan yaratıyor.

Bahar Dizisi 2. Sezon Hangi İsimler Kadroya Katıldı?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!