Şarkıcı Ayşegül Aldinç, Ceyda Düvenci'nin sunduğu 'Bambaşka Sohbetler' programına konuk oldu ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 66 yaşındaki Aldinç, kariyeri boyunca yaşadığı zorluklar ve engellemelerle ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

Kıskanıldığını ve Engellendiğini İddia Etti

Programda, hayatında karşılaştığı zorlukları ve bu zorlukların arkasındaki kişileri açıklayan Aldinç, "Kıskanıldığımı ve engellendiğimi biliyorum. Bunların kim olduğunu da biliyorum," dedi. Bu sözleriyle dikkatleri üzerine çeken Aldinç, yaşadığı sorunların kimlerden kaynaklandığını bildiğini ve ilerleyen dönemlerde bu kişileri ifşa edebileceğini belirtti.

Aldinç, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Günün birinde hayatımla ilgili kitap yazdığımda isimlerini değiştirebilirim ama içimde çok tutarak bu dünyadan gitmeyi düşünmüyorum. Çünkü onlar yaparken çok mutluydu 'engelledim' diye. Yani anlayana." Şarkıcı, yaşadığı sıkıntıları ve engellemeleri içselleştirdiğini ancak bunları dışa vurma konusunda kendini kısıtlamadığını ifade etti.

Serenay Sarıkaya'dan Evlilik Sorularına Çarpıcı Yanıt! Sevgilisi Mert Demir ile Gündem Olmaya Devam Ediyor! Serenay Sarıkaya'dan Evlilik Sorularına Çarpıcı Yanıt! Sevgilisi Mert Demir ile Gündem Olmaya Devam Ediyor!

Ayşegül Aldinç, engellendiği dönemlerde yaşadığı rahatsızlığı da dile getirerek, "Kimseden bir şey beklemiyorum. Ben bunları yazabildiğim zaman birileri de rahatsız olsun. O sıralar ben de rahatsız olmuştum çünkü," şeklinde konuştu. Bu ifadeleriyle, karşılaştığı zorlukların ve kişisel mücadelelerin kendisi için önemli bir yer tuttuğunu ve gelecekte bu konuda daha fazla bilgi verebileceğini ima etti.

Editör: Genel Haber