Ayı Piyasası Kayıplarını Önlemek İçin Satılacak 4 Kripto

ayi-piyasasi-kayiplarini-onlemek-icin-satilacak-4-kripto.jpg

Kripto para piyasası bu hafta düşüş eğilimini sürdürüyor ve yatırımcıların kayıplardan kaçınmak için satacak kripto para arayışına girmesine neden oluyor. Sosyal medya alanlarındaki kullanıcıların çoğu, piyasadaki düzeltmenin sertleşmesi nedeniyle varlıkların boşaltılmasının yalnızca kısa vadeli olduğunu söylüyor. İşin doğrusu ise, piyasanın şu anki durumu Bitcoin fiyatının 70.000 doların altına düşmesi nedeniyle kurumsal alımlardaki düşüşten kaynaklanması. Peki siz bu düşüş eğiliminde olan kripto para borsasında hangi coinleri elden çıkararak zararınızı azaltabilirsiniz? Sorunun cevabı haberimizde.

Solana (SOL)

Solana %3,48 düşüşle 2024’ün ilk çeyreğindeki en yüksek seviyelerinden birden fazla direnç seviyesinin altında 131,30 dolarda işlem görüyo. Solana’nın piyasa değeri 60,7 milyar dolar seviyesinde bulunuyor ve bir zamanlar yükseklerde uçan bu coinde bir düşüş olduğu buradan bile anlaşılıyor. Bundan dolayı şu an Solana satışı mantıklı gibi duruyor.

Toncoin (TON)

Toncoin ekosistemi bu yıl büyük kazanımlar kaydetti ve hatta Bitcoin’i bazı puanlarla geride bıraktı. Ancak son zamanlardaki düşüş eğiliminden nasibini almaktan da kurtulamadı. Bu coinde çok hızlı bir toparlanma beklenmediği için şu an kısa süreli bir satış yapmak kayıpları azaltabilir.

Avalanche (AVAX)

Avalanche son 24 saatte %1,1 düşüşle 27,78 dolarda işlem görüyor. Artan hacimlere rağmen AVAX düşüş eğilimini sürdürüyor. CoinGecko verilerine göre AVAX hacimleri 290 milyon doların üzerinde. Düşüş eğilimindeki coin önceki yedi günde %13 kayıp ve %32 gibi devasa bir düşüş yaşadı. Kısa süreliğine AVAX bulundurmamak, piyasa kırmızı günlerindeyken faydalı olabilir.

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu bir haftada %18 düştü ve diğer meme coinleri gibi yüksek meblağda çıkışlar görüldü. Ayı piyasası dolayısıyla piyasada yaşanan keskin düşüşten etkilenen Shiba Inu coinde diğer yatırımcılar gibi satış eğiliminde olmak daha büyük kayıpların önüne geçmeye yardımcı olabilir.

Exit mobile version