Kanal D ekranlarının yaz dizileri özellikle de bu aylarda vizyona giren diziler ile ilgi topluyor. Yeni sezonun en merakla beklenen dizilerinden bir tanesi ise ‘’Ayazın Sonu Güneş’’ pazartesi günü tüm Türkiye’de Kanal D ekranlarında olacak. Diziye de adını veren Ayaz karakteri başrolde yer alıyor. Farklı hayat koşullarının bir arada sunulması beklenen dizi her kesimden insana hayat dersi veriyor. Üstelik senaryonun heyecan verici gidişatı ile birlikte de de bambaşka olaylar birbirini kovalıyor.

Dizinin İlgi Çekici Kadrosu

Dizi senaryosunda çok önemli isimlerden bir tanesi olan Dilek Aydoğdu Kaya ile birlikte Sabri Saydam tarafından yazılıyor. Yönetmen koltuğunda ise Özgür Pak ve Özdemir Göksel Aydın yer alıyor. Yeni bir projede birleşen bu ekip, izleyicilerin son derece merakla ve bir sonraki bölümü isteyecekleri bir dizi hedefliyor.

Ayazın Sonu Güneş

Ayazın Sonu Güneş dizisinde merak uyandıran senaryonun yanı sıra oyuncuların da ilgi çekici şekilde seçilmesi dikkat topluyor. Sema Öztürk ve Mert Yavuzcan gibi isimlerin yanında Suat Sungur ve Gökçe Yanardağ gibi isimler yer alıyor. Bu oyuncuların yanında ise Necat Bayar ve Birgül Ulusoy gibi usta isimler eşlik ediyor.

Tolga Çevik’ten Tarihi Performans, 100 Yıllık Armağan ile Atatürk’ü Canlandırıyor! Tolga Çevik’ten Tarihi Performans, 100 Yıllık Armağan ile Atatürk’ü Canlandırıyor!

Dizide tecrübeli oyuncuların yanı sıra genç ve daha önce dizi veya filmde rol almamış yeni oyunculara yer veriliyor. Bu nedenle de genç ve dinamik bir yapıya sahip olduğu göz önüne seriliyor.

Diğer dizilerin aksine hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanması planlanan dizi, 16.00 saatlerinde ekranlardaki yerini alıyor.

Ayazın Sonu Güneş Dizisinin Hikayesi

Güneş ismiyle kadın başrol oyuncusu, üniversiteden mezun olduktan sonra yurtdışına gitmeyi hedefliyor. Fakat bu süreçte kardeşinin bir iftira sonucunda hapse girmesi ile Ayaz ile Güneş’in yolları kesişiyor. Bu süreçte Güneş kardeşini kurtarmak uğruna bir aşk oyunu oynamaya çalışıyor. Sonunda ise Güneş ve Ayaz arasında amansız bir ilişki ortaya çıkıyor. Dizinin devamında ise bu aşkın sonucu merak uyandırıyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR